Stijlvol draadloos bellen

0
38

ter bevestiging en dat is handig.
Jabra JX20 Pura Omdat een telefoongesprek alleen niet voldoende is om de kwaliteit te bepalen, gebruiken we onze Nokia 6300 ook een tijdje als mp3-speler. Ook dit geluid blijkt enorm goed te klinken. Alle tonen en bassen klinken zeer realistisch en goed (mono dan wel natuurlijk). We probeerden ook een van de meegeleverde oorhaakjes. Het haakje zelf is niet storend, maar ik geef toch de voorkeur om het zonder te gebruiken.

Draagcomfort
Het toestelletje is zeer klein en stijlvol. Het heeft aan de onderkant een mat-zwart uitzicht. Aan de bovenkant is het gedeeltelijk glanzend-zwart en titanium kleurig.
Het oortje voelt zeer goed aan en is niet echt storend. Soms lijkt het alsof het toestelletje uit je oor gaat vallen (zonder oorhaakje), maar dit bleek telkens loos alarm.

Opladen
Opladen gaat zeer simpel met het meegeleverde oplaadstation. Gewoon het station aansluiten op een stopcontact en simpelweg de headset in het station schuiven. Bovendien heeft het toestelletje een goed bereik. In het grootste deel van onze testruimte konden we werken zonder dat het geluid wegviel. Natuurlijk is deze headset gemaakt om in de buurt van je gsm-toestel te blijven, maar enkele meters ervandaan werkt ook prima.

Conclusie
De Jabra de JX Pura TItanium Edition is een zeer stijlvolle en kwaliteitsvolle headset die prima functioneert. Een echte aanrader als je mobiele telefoon beschikt over Bluetooth. Zelfs voor het beluisteren van je favoriete muziek kan je dit toestelletje gebruiken (al moet je het dan wel stellen met monogeluid natuurlijk).
Adviesprijs
€ 152
1
2
Vorig artikelFilmen zonder handen
Volgend artikelKleine boombox