Fitness Rack-Mount speler met universeel dock voor iPod

0
46

Menu-toets kan je een menu teruggaan en met de Enter-toets kan je een menukeuze bevestigen. Dan is er nog een Play/Pauze-toets en twee toetsen om naar een volgend of vorig nummer te gaan en respectievelijk voor- of achteruit te spoelen. Die laatste drie toetsen kan je even simpel bedienen via de afstandbediening. De bediening is dus zeer intuïtief en kan gebeuren door iemand zonder voorkennis van de iPod.
 
Testmethode
Onafhankelijk van de gebruikte aansluiting hebben wij het toestel getest waarvoor het hoofdzakelijk bedoeld is; muziek van je iPod weergeven. Het is mooi dat het apparaat beschikt over extra aansluitingen, maar die hebben wij niet getest.

Geluidskwaliteit
De kwaliteit van de audio zal grotendeels afhankelijk zijn van je muziekbestanden en je versterker. Als de kwaliteit van je bestanden en je versterker voldoende goed is, zal je met dit toestel goede muziek kunnen afspelen. Het toestel zelf gaat de muziekkwaliteit zeker niet omlaag halen, integendeel. We konden genieten van muziek van goede kwaliteit.

Extra software
Bij de Fit For Sound hoort het pakket MixMeister Express. Hiermee kan je eenvoudig je eigen mix maken op je pc en tranfseren naar je iPod. Je kan hiermee onder andere het tempo dynamisch veranderen. Omdat dit een extraatje is, hebben we deze software niet getest.

Conclusie
UItbaters van fitnesscentra, restaurants, bars of andere publieke ruimtes halen met de Numark Fit for Sound een degelijke digitale speler in huis die ze in een audio-rack kunnen plaatsen. De speler is eenvoudig te bedienen en doet wat hij moet doen: spelen van audio (en video) die opgeslagen is op een iPod. De bediening is kinderlijk eenvoudig en ook de aansluiting op zich mag geen probleem vormen, zelfs niet voor een leek.
Adviesprijs
€ 239
1
2
3
4
Vorig artikelBreedbeeldmonitoren voor intense multimedia-ervaring
Volgend artikelKlein formaat, grote opslag