Kleine Full HD camcorder van Sony

2
23

Exmor. Dat is een technologie die afkomstig is van professionele Sony-camcorders en digitale reflexcamera’s. Verder is ook de krachtige Sony BIONZ-beeldverwerking aanwezig. Dankzij de snelle BIONZ-processor kan je in fotomodus 4 MP foto’s maken en kan je zelfs 2.3 MP foto’s nemen terwijl je HD-video opneemt.

Gezichtsherkenning
Intelligente gezichtsherkenning stelt automatisch scherp en past de belichting en kleurbalans aan. Tot acht gezichten in één scène kan deze camera herkennen. Geavanceerde compressietechnologie zorgt ervoor dat menselijke onderwerpen meer detail en minder ruis krijgen. Bovendien zorgt de D-Range Optimisertechnologie in samenwerking met de BIONZ-processor ervoor dat het dynamische bereik wordt aangepast.

Geluid en navigeren
Het 5.1 digitale surroundgeluid is beter dankzij de zoommicrofoonfunctie die zich focust op voorgrondonderwerpen om dialogen helderder te maken. Visual Index (visuele index), Film Roll Index (filmrolindex) en Face Index (gezichtsindex) maken het je na opname gemakkelijker om je favoriete scènes terug te vinden op het grote, heldere lcd-aanraakscherm.

Opslaan en verspreiden
Je kan door eenvoudigweg op de knop ‘Disc Burn’ te drukken bestanden naar een dvd branden met behulp van het meegeleverde Handycam Station. Je kan je bestanden natuurlijk ook op je harde schijf van je computer opslaan via de Picture Motion Browser. Als je de optionele gps-eenheid gebruikt, kan je bovendien zien waar de beelden gemaakt zijn. Via BRVIA Sync kan je je HD-beelden bekijken op een BRAVIA Sync compatibele tv. Dit verloopt via een optionel HDMI-kabel.

Beschikbaarheid
De Handycam HDR-TG3E is verkrijgbaar vanaf mei 2008. Richtprijs (incl. BTW en recupelbijdrage) HDR-TG3: 999 EUR.

Adviesprijs
Richtprijs (incl. BTW en recupelbijdrage) HDR-TG3: 999 EUR.
1
2
Vorig artikelMultimedia & design laptops
Volgend artikelVeelzijdige mobiele telefoon

2 REACTIES

  1. goedenmiddag,
    wij zijn toe aan een nieuwe camcorder en deze lijkt ons zeer geschikt. Mijn vraag is, kan ik het opgenomen materiaal ook met Pinnacle bewerken ? 
    bij voorbaat dank voor uw antwoord.
    Jan Saarloos

Reacties zijn gesloten.