Het droevig einde van een Zwitsers zakmes

0
37

vakantieherinneringen of je huwelijksplechtigheid gebruik je toch beter een "echte" camera.


De lensopening van de camera zit achteraan

FM radio
We proberen de FM radio uit. Zoals gewoonlijk fungeert de aansluitdraad van de oortjes tegelijkertijd ook als antenne. Als radio blijkt de Blizzard bijzonder gevoelig te zijn. Je kunt (relatief) storingsvrij tientallen zenders beluisteren, je lievelingszenders kan je vastleggen in een lijst met voorkeurzenders. Vervelend is alleen dat de zenders in deze lijst automatisch de benaming "Radio 0", Radio 1" en zo verder krijgen, en die lijst is blijkbaar niet editeerbaar.
Ronduit irritant is de geluidssterkte van de Blizzard in combinatie met de meegeleverde Sennheiser oortjes. De geluidssterkte van het toestel is trapsgewijs instelbaar, maar zelfs op het absolute minimum is het geluid oorverdovend, of veeleer "oorpijnigend". Gelukkig hadden we nog oortjes liggen met zo’n scrollwieltje in het aansluitsnoer waarmee je het volume nog eens kunt verzwakken. Jammer, want de Sennheiser MX 300 zijn uitstekende oortjes – maar onbruikbaar in combinatie met de Blizzard.

Vernieuwend zijn de spelletjes zeker niet – maar je bent er wel een tijdje zoet mee

Games
Net zoals bij de meeste moderne GSM’s van het duurdere type worden er bij de Blizzard een aantal spelletjes meegeleverd: Tetris, Pigboat waarin je duikbootjes moet torpederen, Eénentwintigen,

1
2
3
4
Vorig artikelIntel introduceert efficiëntere Centrino-processoren voor notebooks
Volgend artikel24-inch breedbeeldmonitor voor creatieve professionals
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.