Camera die je bedient met een interactief LCD-scherm

0
82

HP ervan uit dat je de meeste foto’s zult maken in de stand Normaal, want dat is de enige stand waarbij de camera de gebruikte fotokwaliteit niet toont op het scherm.
Voordeel van een interactief scherm is dat je bij elk menu-onderdeel ook meer uitleg kan opvragen door op de knop met het vraagteken te drukken die rechts bovenaan verschijnt. Het Help-menu geeft trouwens ook nog

HP Photosmart R937 menu HP Photosmart R937 menu panorama
HP heeft de verschillende menu’s andere kleuren gegeven

andere tips. HP heeft de verschillende menu’s andere kleuren gegeven (oranje voor foto-opnames, groen voor video-opnames, blauw voor weergavemenu en roze voor de instellingen en helpmenu’s) zodat je moeiteloos je weg vindt. Een tweede voordeel van een touch screen is dat HP de camera kon uitrusten met een virtueel toetsenbord. Zo kun je foto’s voorzien van labels met tekst of er e-mailadressen aan toevoegen, waarnaar je de geselecteerde foto’s automatisch kunt laten verzenden de volgende keer dat je de camera met je computer verbindt. Je moet dan wel de software op de meegeleverde cd installeren.

HP Photosmart R937 menu instellingen HP Photosmart R937 menu tips
Menu van de camera-instellingen en een Toptien met de handigste tips

Al de informatie die je op het scherm ziet kun je met één druk op de knop laten verdwijnen door op de kleine "Overlay"-knop rechts onderaan naast het LCD-scherm te drukken. Wil je geen vette vingervegen op het scherm dan kun je de menu’s en instellingen kiezen met het meegeleverde pennetje, dat je aan

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelAldi: verschillende aanbiedingen in België en Nederland – Deel 2
Volgend artikelZelf navigatiekaarten verbeteren met TomTom GO 520/720
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.