Zand was nog nooit zo lekker!

0
69

verdienen door een ereplaats te rijden. Vooraf bepaal je bij elke race de moeilijkheidsgraad – je hebt de keuze uit vijf graden – en dus ook het prijzengeld dat er te verdienen valt. Je kan best beginnen met amateur en als je de controles wat onder controle hebt, dus als je de wagen zonder (al te veel) brokken over de weg kan sturen, schakel je over naar een hogere categorie.
Het geld dat je verdient bij een gewonnen event kan je later gebruiken om een nieuwe versiering voor je wagen te kopen (gewoon standaard pakketten, dus niet zelf samenstellen om jouw unieke wagen te creëren). Verder moet je het geld gebruiken om een nieuwe wagen te kopen als je voor de eerste keer aan een nieuw soort race wil deelnemen. Dit geld is dus maar een nutteloze toevoeging, aangezien je om nieuwe events te unlocken eerst de vorige moet winnen en het geld dus tegelijkertijd binnenstroomt.

Colin McRae DiRT screen

Handrem
In totaal zijn er zes verschillende disciplines in het spel aanwezig: rally, crossover, rallycross, rally raid, corr en hill climb. Deze bieden voldoende variatie en verschillen telkens in meerdere dingen. Zo zal in rally je een co-piloot tot je beschikking hebben en in hill climb dan weer niet. Deze co-piloot is in de rallysport van levensbelang en moet je blindelings vertrouwen. Hij zegt welke bocht er aan komt, over welke afstand deze komt en het belangrijkste: hoe scherp hij is. Dit wordt aangegeven met graden van 1 tot en met 6, waarbij 1 een haarspeldbocht is. Alvorens te racen kan je best ook even de handleiding

1
2
3
4
Vorig artikelGemakkelijk inzetbaar weboogje
Volgend artikelUiterst klein flash geheugen met veel opslagcapaciteit