Windows Mobile smartphone met 3D-vingerbediening

0
80

de meest gebruikte en standaardfuncties van Windows Mobile zul je af an toe toch nog de pen moeten gebruiken.

Technische uitrusting en multimedia
De HTC Touch P3450 wordt aangedreven door een Texas Instruments OMAP processor met een kloksnelheid van 201 MHz. Hij heeft 64 MB werkgeheugen (ca. 48 MB daarvan is beschikbaar voor applicaties), 128 MB ROM-geheugen en wordt geleverd met een microSD-geheugenkaartje van 1 GB.
Communicatie met de buitenwereld gebeurt via USB 2.0, WiFi 802.11b/g, Bluetooth 2.0 of E-GPRS (klasse 10).
Een digitale camera met een resolutie van 2 megapixels is ook van de partij (een flits ontbreekt evenwel). De camera reageert vrij traag, wat vaak een probleem is bij Windows-smartphones.
De HTC Touch heeft geen gewone aansluiting voor oortjes, maar gebruikt de HTC ExtUSB-aansluiting. Een oortje met dergelijke aansluiting wordt meegeleverd.

HTC Touch

Lastig is de manier om de SIM-kaart in te steken: dit gebeurt via een sleuf aan de zijkant, maar je moet daar wel het pennetje bij gebruiken, anders kun je de SIM niet goed vastzetten. Ook om de SIM er weer uit te halen heb je het pennetje nodig. Hetzelfde geldt trouwens voor het verwisselen van de geheugenkaart. Mensen die vaak van SIM of geheugenkaart moeten wisselen, laten deze smartphone best links liggen.

1
2
3
4
Vorig artikelREV 70 biedt ruime verwisselbare opslag in compacte verpakking
Volgend artikelDraadloos multimediaplezier – Deel I
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.