REV 70 biedt ruime verwisselbare opslag in compacte verpakking

3
64

 

Conclusie
Iomega levert voor het eerst sinds jaren weer een verwisselbare-schijfeenheid die niet alleen mooi oogt, maar ook echt praktisch bruikbaar is. Ze biedt voldoende capaciteit, is bruikbaar in stoffige omgevingen, kan tegen een stootje en werkt sneller én betrouwbaarder dan tapes. Qua prijs valt het nog mee ook. De beoogde markt is uiteraard die van de KMO’s/MKB’s.
Adviesprijs
Adviesprijs REV drive (excl. BTW): 449 euro (inclusief één REV 70 disk).
Adviesprijs REV 70 disk (excl. BTW): 64,90 euro/stuk of 295 euro (5-pack).
Systeemvereisten
Windows 2000/2003/XP pc, USB 1.1 en liefst USB 2.0; Apple Mac.
Kort* Iomega biedt met de REV drive en REV disks verwisselbare schijven van 70 GB.
* Het systeem blijkt behoorlijk snel en erg stootvast.
1
2
3
Vorig artikelElf nieuwe scenario’s in grootste uitbreidingspakket voor Civilization 4
Volgend artikelWindows Mobile smartphone met 3D-vingerbediening

3 REACTIES

  1. Harde schijven in een speciale bay kunnen ook verwisselbaar (gemaakt) worden. Voor thuis en als je daar voldoende voorzichtig mee omgaat, werkt dat niet prima?

  2. Beste Philippe, je vergeet dat de schijven verwisselbaar zijn. Dit is dus een ideale oplossing voor het maken van snelle back-ups of voor archiveringsdoeleinden. Andere oplossingen met voldoende capaciteit zijn of trager of veel duurder of beide. Als je alleen maar een harde schijf nodig hebt is zo een REV natuurlijk niet de aangewezen oplossing.

  3. Ik snap dit niet zo goed. Voor 60€ koop ik een harde schijf van 160 GB… De prijs is niet concurrentieel. Het enige is dat de Rev cartridge misschien beter bestand is tegen mishandeling. Naar mijn mening is deze oplossing veel te duur.

Reacties zijn gesloten.