Groot najaarsoffensief Xbox 360 games

0
29

motoren en auto’s. Verkrijgbaar vanaf september, alleen op Xbox 360.
• “Rock Band” (MTV Games). “Rock Band” geeft spelers de kans om de muziek van ‘s werelds grootste bands ten gehore te brengen, waarbij hun vrienden optreden als virtuele band. Verkrijgbaar dit najaar.
• “Scene It? Lights, Camera, Action” (Screenlife/WXP). “Scene It?” biedt spelers van alle leeftijden plezier met filmweetjes met nieuwe TV- en filmfragmenten en vijf nieuwe puzzles, die nog nooit eerder vertoond zijn bij een “Scene It?” game. Deze game wordt geleverd met vier nieuwe Xbox 360 Big Button Pads en is verkrijgbaar vanaf deze zomer, alleen op Xbox 360.
• “Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction” (Ubisoft). In deze nieuwste editie van Tom Clancy’s “Splinter Cell” serie, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction zullen spelers een adrenaline kick krijgen: wanneer ze als voortvluchtige achterna gezeten worden, is er geen andere keus dan alles aan te grijpen om te overleven. Verkrijgbaar dit najaar.
• “Virtua Fighter™ 5” (SEGA). Deze nieuwe editie in de bejubelde reeks biedt intense, arcade fighting action, een all-star cast van 17 fighters en een next-generation primeur voor de reeks: een online two-player versus mode alleen voor Xbox LIVE.
• “Viva Piñata: Party Animals” (Krome Studios Pty. Ltd.). “Viva Piñata: Party Animals”, een vermakelijke nieuwe party game gebaseerd op de populaire Xbox 360 exclusive en TV hitserie, zorgt voor een comeback van de welbekende piñata animals en nodigt spelers uit om mee te doen aan een serie van mini-games, met vrienden thuis of via Xbox LIVE. Verkrijgbaar dit najaar, alleen op Xbox 360.

Microsoft kondigde ook de uitrol aan van de langverwachte videotheek van Xbox LIVE Marketplace. Microsoft start dit jaar met het klantenaanbod in Europa en Canada; de eerste Europese landen zijn Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Met het huidige aanbod van 2.350 uur amusement-content van 28 netwerken en studio’s en bijna 500 uur HD-inhoud is de on-demand, high-definition bibliotheek van Xbox 360 in de VS twee keer zo groot als de eerst volgende kabelaanbieder.

Aanvullend zal Microsoft verschillende nieuwe Xbox LIVE Arcade titels toevoegen, waaronder:

• “Bomberman Live” – een actietitel met acht personen multiplayer van Hudson Entertainment.
• “Golden Axe” – de klassieke actie adventure game met twee personen multiplayer van SEGA – nu te downloaden van Xbox LIVE Arcade.
• “Hexic 2” – 1-tegen-1 actie in deze puzzel game, het vervolg op “Hexic HD” van Carbonated Games.
• “Marathon: Durandal” – de first-person shooter die als een soort voorganger van Halo kan worden

1
2
3
Vorig artikelOverklokken met een draai aan de knop
Volgend artikel250 GB opslagruimte in stijlvol design door F.A. Porsche
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.