Topmodel in Canon’s populaire Digital IXUS reeks onder loep

2
136

eigenlijk de videomodus. Wanneer je de juiste modus hebt geselecteerd kan je nog allerlei instellingen, zoals witbalans of ISO-waarde, binnen deze modus veranderen. Bij de handmatige modus is dit noodzakelijk. De instellingen verander je door de onderste knoppen op de achterkant van de camera te gebruiken. In de scèneselectie kan je nog eens kiezen uit elf verschillende keuzes, waaronder portret, flora, sneeuw, strand, onderwater.

Canon Digital IXUS 950 IS achterzijde

Gezichtsherkenning
De Canon Digital IXUS 950 IS beschikt over een ultramoderne technologie, de Face Detection. De camera herkent automatisch tot negen gezichten in beeld. De technologie zorgt ervoor dat de focus op de gezichten wordt gelegd, deze worden scherpgesteld en de flitser wordt hier ook op afgesteld zodat de belichting optimaal is. De rode ogen worden ook door deze Face Detection verwijderd. Indien er toch nog rode ogen op de foto staan kan je deze nog verwijderen met het toestel.

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelHyena is op afstand heer en meester over uw Windows-netwerk
Volgend artikelHotspots vormen goedkoop alternatief voor dure gsm

2 REACTIES

  1. bij een boswandeling met goed weer werden er veel foto’s gemaakt door mensen met allerlei goedkopere camera’s. die foto’s waren goed. die van mij met de canon ixus 950 waren ,met de automaat gemaakt ,bijna allemaal overbelicht.
    ook zijn er op foto’s van witte voorwerpen geen nuances te zien b.v bij bloemen, die worden 1 witte vlek. ik heb de witbalans al op -1 gezet.
    de camera valt me erg tegen wat dat betreft.

Reacties zijn gesloten.