Windows-smartphone met bijna-volwaardig toetsenbord

0
62

een cd-rom met Microsoft Outlook 2002 en ActiveSync 4.0 en een mini-usb kabel waarmee je deze smartphone kunt synchroniseren met een Windows-pc. Voor synchronisatie met Windows Vista dien je bij Microsoft de nieuwe Windows Mobile-software te downloaden, die Activesync vervangt. 

HTC Pro P4350 met uitgeschoven toetsenbord

HTC Pro P4350 met uitgeschoven toetsenbord

Autonomie
De HTC Pro P4350 heeft een Lithium-Polymeer batterij met een capaciteit van 1130 mAh (tegenover 1250 mAh voor de Qtek 9100). De nieuwe batterij is platter, maar ook groter dan de vorige. Het opladen van de batterij duurt ongeveer vier uur. Standby-tijd komt uit op 150 à 200 uur, naargelang de programma’s die actief zijn. Je kunt 3,5 à 5 uur telefoneren en tussen de acht en twaalf uur naar digitale muziek luisteren (wmv en wma), op voorwaarde dat de schermverlichting ondertussen zoveel mogelijk is uitgeschakeld. Wifi-gebruik vreet batterijen, dus dat beperk je in de praktijk best zoveel mogelijk.

1
2
3
4
Vorig artikelNieuwe Satellite notebooks van Toshiba
Volgend artikelDraagbare krachtpatser voor home entertainment-toepassingen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.