Supersnel tot één TB netwerkopslagcapaciteit bijsteken

0
33

gebruikers en gebruikersgroepen aanmaken, quota definiëren en de netwerktoegang beperken of mogelijk maken via alternatieve protocollen zoals ftp, uPnP av en zelfs iTunes.

 

Initiële configuratiewizard

Initiële configuratiewizard

Testmethode
We voerden onze gebruikelijke netwerkbenchmark voor NAS’en en fileservers uit op basis van de eTestingLabs NetBench serverbenchmark versie 7.03 met de standaardinstellingen. Wij hingen in totaal 40 clients aan de NAS, allemaal draaiend op gangbare desktop-pc’s onder Windows XP, Vista en 2003. Op elke fysieke pc draaiden meerdere virtuele NetBench-clients. De test gebeurde met Gigabit Ethernet-netwerkkaarten van D-Link in de desktopclients. In de notebookclients waren de gebruikte netwerkkaarten van verschillende merken, zoals Broadcom, Intel en Realtek. De te testen server en de client-pc’s hingen in hun eigen aparte testnetwerk, verbonden via een Gigabit-switch.
De NetBench-clients belasten de server maximaal; in een werkelijke productie-omgeving komen dit soort belastingsniveaus zelden voor. Onze testopstelling simuleert dus een veel groter netwerk. Omdat de NetBench-resultaten zwaar afhankelijk zijn van het precieze aantal clients dat op een gegeven moment met de fileserver werkt, hebben we ze herleid tot een gemiddelde

1
2
3
4
5
Vorig artikelOok INDI vraagt geld voor pauzeren tv-programma’s
Volgend artikelNieuwe Satellite notebooks van Toshiba