De spoken zijn terug

0
21

Naast gevechten op de grond biedt GRAW ook een aantal missies waarbij je zelf in de helicopter zit achter een boordmitrailleur. Terwijl je hoog in de lucht hangt of juist rakelings langs Mexicaanse daken vliegt, moet je rebellen onder je in rap tempo uitschakelen. Wacht je daar te lang mee, dan schieten ze anti-luchtdoelraketten op de heli af. Na een aantal treffers zul je dan neerstorten en de missie opnieuw moeten uitvoeren, net zolang totdat de heli er zonder kleerscheuren vanaf is gekomen.

Hel op aarde

Hel op aarde


Beeld en geluid

Naast inhoudelijk veranderingen ten opzichte van deel 1 biedt GRAW 2 betere graphics. Meest in het oog springende zijn de explosies. Die worden zeer realistisch en mooi weergegeven. Zodra er iets explodeert, schud de camera heen en weer, zie je stukjes de lucht in vliegen en hoor je een oorverdovende klap. Opmerkelijk is ook dat de explosies nooit hetzelfde zijn, ook al gebruik je dezelfde wapens en heb je de betreffende missie al tien keer gespeeld.
Verder toont GRAW 2 gedetailleerde graphics zoals realistische hitte effecten en zelfs opwaaiend stof en zelfs tumbleweed (rollende struikjes uit Westerns) in verlaten stadjes. Het wordt bijna standaard, maar met name op een HD-Ready scherm ziet GRAW 2 er zeer mooi uit.

Realistische explosies

Realistische explosies

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelSupereenvoudig of aartsmoeilijk
Volgend artikelHandenvrij bellen in de wagen, thuis of op kantoor