Veldslag in de overtreffende trap

0
32

Facties
De eerste factie is de United Earth Federation (UEF): een op aarde gevestigde vereniging van planeten. Zij zijn de overblijfselen van het Aardse Keizerrijk. Hun doel is alle mensen terug te verenigen onder één bestuur. Hun eenheden zijn het traditioneelste van de drie, met geavanceerde tanks, vliegtuigen, enzovoort, die nog lijken op die van vandaag. Bij de aanvang van het spel zijn ze de oneindige oorlog aan het verliezen omdat ze op twee fronten moeten vechten. Om het tij te doen keren hebben ze hun hoop gezet op een geheim militair project dat hen een beslissend voordeel zou moeten opleveren.

Gebouwen op je basis

De tweede factie wordt gevormd door de Cybran. Dit zijn mensen die voor het eeuwige leven hebben gekozen door zich te versmelten met technologie. Het zijn nu half mensen – half computers. Hun eenheden worden gekenmerkt door een grotere flexibiliteit naargelang de omstandigheden, zo kunnen hun boten ook over land kruipen omdat ze poten hebben.
De derde factie zijn de Aeons. Dit zijn mensen die geloven in de leer van een nu uitgestorven buitenaards ras. Ze zijn extreem fanatiek en hun doel is om het universum te bevrijden van alle ongelovigen. Hun eenheden zijn mooi en elegant van design en heel erg gericht op een specifiek doel. Elke tactische situatie vereist dan ook andere eenheden. De Cybran en de Aeons haten elkaar, maar bij de aanvang van het spel vechten ze elk apart tegen de UEF, met de bedoeling het daarna met elkaar uit te vechten.

Een luchtaanval, mooi om naar te kijken

1
2
3
4
5
Vorig artikelNieuw model in de EXILIM reeks digitale camera’s
Volgend artikelZwartwit laserprinter voor drukke kantooromgevingen