Toetsenborden en muizen uit de nieuwe eVolution-lijn van Cherry

1
47

Cherry eVolution Stream
De Cherry eVolution Stream is een toetsenbord met draad, wat tegenwoordig toch vrij zelden is. Het betreft weer  een Plug & Play apparaat, dus software installeren is overbodig. Je sluit het toetsenbord aan via de PS/2 of de USB-poort. Voor de Cherry eVolution Stream kan je ook weer de gratis software downloaden die Cherry aanbiedt via hun website. Indien je deze installeert kan je de functies van de multimediatoetsen veranderen.

Cherry eVolution Stream Corded MultiMedia Keyboard
Cherry eVolution Stream Corded MultiMedia Keyboard

 

Het toetsenbord is volledig zwart. Bovenaan bevinden zich zes multimediaknoppen waaronder drie om het geluid te regelen en drie om te navigeren in je multimediaspeler. Het toetsenbord behoort ook weer tot de eVolution lijn, daarom heeft het een ultraplat design meegekregen. Ook de knoppen zijn zeer dun gehouden, zodat je het gevoel krijgt dat je op een notebook bezig bent.
De Cherry eVolution Stream is naast in zwart ook verkrijgbaar in grijs en kost € 19,99.

Cherry eVolution Touch
Cherry eVolution Touch Corded Optical MouseDe Cherry eVolution Touch is dan weer een optische muis die perfect bij de Cherry eVolution Stream past. De symmetrische muis, die geschikt is voor zowel linkshandige als rechtshandige, is een muis met draad die je via USB of PS/2 kan aansluiten. Deze optische muis is volledig zwart en wanneer je ze aansluit op je pc licht het scrollwiel blauw op. Verder is de Cherry eVolution net hetzelfde uitgerust als de muis van de Cherry eVolution Sirius. Zo heeft ze een 800 dpi optische sensor en vijf knoppen.
De Cherry Touch ligt zeer goed in de hand, alleen vinden we ooki bij deze muis weer dat de "’volgende’, "vorige" knoppen niet liggen waar ze moeten liggen.
De Cherry eVolution Touch kost € 14,74

Adviesprijs

Cherry eVolution Marlin: € 79,99
Cherry eVolution Sirius: € 29,99
Cherry eVolution Stream: € 19,99
Cherry eVolution Touch: € 14,74
Cherry eVolution Ergo-Shark (L of R): € 50,44
1
2
3
4
Vorig artikelEen compacte instapper
Volgend artikelPostPath drop-in alternatief voor Exchange presteert beter

1 REACTIE

  1. Ik gebruik de eVolution Stream muis en toetsenbord zelf al 2 jaar en ben er zeer tevreden over.
    Ik vind de vorige / volgende knoppen juist goed liggen!
    Had nog nooit iets gekocht van cherry maar dit is zkr voor herhaling vatbaar.
    Het ultra slim design (zaols een notebook) vind ik persoonlijk zeer leuk om mee te werken.
    Ik verkies nog altijd bedrade muis/toetsenbord boven wireless. Wireless geeft enkel problemen: batterijen op net wnnr je ze nodig hebt, BT verbinding valt weg of is zelfs niet aan de praat te krijgen (heb ik meegemaakt met Logitech apparaten!)
    Cherry, zkr een aanrader.

Reacties zijn gesloten.