Toetsenborden en muizen uit de nieuwe eVolution-lijn van Cherry

1
47

De computermuis heeft zeven programmeerbare knoppen, zo kan je de muis naar je eigen noden instellen. Aan de linkse zijkant vind je ook een aan/uit knop. Zo kan je wanneer je niet met de muis werkt deze uitschakelen om stroom te besparen. Verder heb je de traditionele linker/rechtermuisknop en het scrollwieltje. Daarnaast biedt deze muis nog een "volgende" en een "vorige" knop. Deze knoppen bevinden zich aan de linkerkant zodat ze handig te besturen zijn met de duim. Pal bovenop de muis bevinden zich nog twee knoppen, die standaard zijn geprogrammeerd om links en rechts te kunnen scrollen.

Met de meegeleverde software kan je de acties van programmeerbare toetsen van muis of toetsenbord veranderen

Met de meegeleverde software kan je de acties van programmeerbare toetsen van muis of toetsenbord veranderen

De muis en het toetsenbord zijn met de laatste draadloze technologie uitgerust met een frequentie van 2.4 GHz. Deze technologie laat toe om op tien meter afstand met de muis en het toetsenbord te kunnen werken. Hiermee is de Marlin combinatie ideaal voor Windows Media Center om vanuit je luie zetel je favoriete film af te spelen. De draadloze ontvanger heeft de vorm vaneen USB-geheugenstaafje en dien je in een vrije USB-aansluiting te steken, waarna de Marlin desktopcombinatie automatisch wordt herkend..De meegeleverde software van Cherry maakt het zeer eenvoudig om de acties van programmeerbare toetsen van de muis of het toetsenbord te veranderen. Ook kan je het niveau van de batterijen raadplegen.

De Cherry eVolution Marlin is een luxe draadloze muis/toetsenbordcombinatie die met zijn opmerkelijk design direct in het oog springt. De muis ligt zeer comfortabel in de hand en de knoppen zitten op de juiste plaats. Het toetsenbord laat zich ook vlot bedienen en is zeer stil. Wil je een desktopcombinatie die er ook nog mooi uitziet, dan is de Cherry Evolution Marlin wellicht iets voor jou. Hopelijk laat de prijs je dan niet afschrikken, want aan deze draadloze muis/toetsenbordcombinaite hangt een prijskaartje van € 79,99.

1
2
3
4
Vorig artikelEen compacte instapper
Volgend artikelPostPath drop-in alternatief voor Exchange presteert beter

1 REACTIE

  1. Ik gebruik de eVolution Stream muis en toetsenbord zelf al 2 jaar en ben er zeer tevreden over.
    Ik vind de vorige / volgende knoppen juist goed liggen!
    Had nog nooit iets gekocht van cherry maar dit is zkr voor herhaling vatbaar.
    Het ultra slim design (zaols een notebook) vind ik persoonlijk zeer leuk om mee te werken.
    Ik verkies nog altijd bedrade muis/toetsenbord boven wireless. Wireless geeft enkel problemen: batterijen op net wnnr je ze nodig hebt, BT verbinding valt weg of is zelfs niet aan de praat te krijgen (heb ik meegemaakt met Logitech apparaten!)
    Cherry, zkr een aanrader.

Reacties zijn gesloten.