Bereid je voor op Office 2007!

4
74

Probleem met bestandstype
Zoals je voordien al kon lezen op onze bespreking van Office 2007, wordt met Office 2007 een nieuw bestandstype geïntroduceerd: het Open XML bestandstype.
Ben je één van de eerste gebruikers van Office 2007 en deel je regelmatig bestanden met anderen, dan is het misschien een goed idee om in de opties van Office 2007 te kiezen voor "bewaren als versie 2003", anders zou het wel eens kunnen dat je bestemmelingen het document niet kunnen openen.

Het compatibiliteitspakket van Microsoft

Het compatibiliteitspakket van Microsoft

Wil je liever de kat uit de boom kijken en blijf je voorlopig bij je huidige versie van Office, dan is het geen slecht idee om het compatibiliteitspakket van Microsoft te installeren. Als je het compatibiliteitspakket installeert voor Microsoft Office 2000, Office XP of Office 2003, dan kan je bestanden openen, bewerken en opslaan in de nieuwe bestandsindelingen in Word, Excel en PowerPoint 2007. Je vindt dit compatibiliteitspakket op de download-site van Microsoft, of klik op deze link.

Adviesprijs
Gratis download
1
2
3
4
5
Vorig artikelDrie nieuwe PowerShot-modellen
Volgend artikelHet Woordenboek der Nederlandsche Taal (WNT) volledig gratis online
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

4 REACTIES

  1. Dag ADV,

    Het knopje staat rechts bovenaan: "New Topic". Misschien best om je vraag nog even in het juiste forum te herhalen. VDAB heeft een cursus Java Enterprise Ontwikkelaar die op 28 maart 2008 start in Wondelgem (Gent). Op 20 februari is er een infosessie in Wondelgem. Het Competentiecentrum van de VDAB in Wondelgem is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Eigenlijk had je dat zelf via een simpele Google-zoekopdracht kunnen vinden. Of je had natuurlijk ook gewoon naar de VDAB-site kunnen surfen.

  2. Sorry, maar ik vind het knopje niet om een nieuw topic te starten. Ik zou graag een opleiding Java volgen om programmeur te worden. Ik heb gehoord dat ze bij de VDAB zo een opleiding geven en dat die redelijk goed is. Nergens anders kan je gratis een opleiding volgen om EJB en zo te leren programmeren. Mijn neef zijn vriend zij dat hij iemand kende die er werk mee gevonden had. Haasrode is niet zo ver van Aarschot, dus dat is te doen.  Maar wie heeft ervaring met die opleiding?

Reacties zijn gesloten.