Bereid je voor op Office 2007!

4
74

Elke les is opgedeeld in hoofdstukken, zodat je de lessen kunt volgen op je eigen tempo en kunt pauzeren wanneer je wilt. Links op je scherm verschijnt een aanklikbare lijst met deze hoofdstukken, waarmee je op elk moment een bepaald deel nog eens kunt nalezen of net omgekeerd: wanneer je in de praktijk ergens mee bezig bent en je komt onverwacht vast te zitten, kan je op deze manier snel naar een oplossing zoeken.

Van elk product kan je online meerdere lessen volgen

Van elk product kan je online meerdere lessen volgen

Er zijn lessen met praktijkoefeningen (maar daarvoor moet je dan al wel Office 2007 op je pc hebben staan) en er zijn lessen met overhoringen, zodat je je kennis kunt beoordelen. Scores worden hier niet gegeven, maar elk fout antwoord wordt keurig besproken.
Je kunt de lessen gewoon lezen (zoals al gezegd: in het Engels) maar ze zijn tevens ingesproken zodat je ze desgewenst ook kunt beluisteren.

Beeld uit een les Outlook 2007
Beeld uit een les Outlook 2007

De lessenreeks is uitstekend opgebouwd, en zeker voor de prijs – het is volledig gratis! – loont het de moeite eens te gaan kijken. Je vindt de lessen op de website onder de hoofding "Browse Training by Product" en klik op de tab "Office 2007". Een link die wat ons betreft bij je favorieten thuishoort!

1
2
3
4
5
Vorig artikelDrie nieuwe PowerShot-modellen
Volgend artikelHet Woordenboek der Nederlandsche Taal (WNT) volledig gratis online
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

4 REACTIES

  1. Dag ADV,

    Het knopje staat rechts bovenaan: "New Topic". Misschien best om je vraag nog even in het juiste forum te herhalen. VDAB heeft een cursus Java Enterprise Ontwikkelaar die op 28 maart 2008 start in Wondelgem (Gent). Op 20 februari is er een infosessie in Wondelgem. Het Competentiecentrum van de VDAB in Wondelgem is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Eigenlijk had je dat zelf via een simpele Google-zoekopdracht kunnen vinden. Of je had natuurlijk ook gewoon naar de VDAB-site kunnen surfen.

  2. Sorry, maar ik vind het knopje niet om een nieuw topic te starten. Ik zou graag een opleiding Java volgen om programmeur te worden. Ik heb gehoord dat ze bij de VDAB zo een opleiding geven en dat die redelijk goed is. Nergens anders kan je gratis een opleiding volgen om EJB en zo te leren programmeren. Mijn neef zijn vriend zij dat hij iemand kende die er werk mee gevonden had. Haasrode is niet zo ver van Aarschot, dus dat is te doen.  Maar wie heeft ervaring met die opleiding?

Reacties zijn gesloten.