Supereenvoudige gsm

5
127

Toch hebben we één groot punt van kritiek: dit toestel heeft geen Hold-functie om het ongewild indrukken van toetsen te verhinderen. Uiteraard moet het toestel eenvoudig in gebruik blijven – maar dit gaat naar onze mening te ver. Het risico dat je af en toe één van de knoppen per ongeluk indrukt, gewoon door de Easy 5 in een volle handtas of in een broekzak te steken, of zelfs wanneer je hem rond je nek maar onder een jas draagt, is wel erg reëel. Het valt dan ook te verwachten dat de alarmcentrale 112 heel wat onnodige oproepen gaat te verwerken krijgen.

De doos past perfect onder de kerstboom

 De doos past perfect onder de kerstboom

Conclusie
Prachtig, eenvoudig toestel voor wie het wat moeilijk heeft met die moderne technologische wondertjes met hun kleine knopjes en ingewikkelde menu’s. Bovendien is 99 euro zeker geen overdreven hoge prijs. Het ontbreken van de Hold knop kan echter voor serieuze problemen zorgen.
Adviesprijs
99,00 euro

www.easy5.nl

1
2
3
Vorig artikelGsm bedienen zoals met de cursor van een computermuis
Volgend artikelHD video opnemen op geheugenkaartjes of dvd-schijfjes
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

5 REACTIES

  1. Beste,
    ik probeer al een hele middag de easy 5 te programeren. klopt het echt dat iedere provider gebruikt kan worden? (Heb nu Base) en het lijkt of ik iedere andere toepassing van mijn eigen gsm moet uitzetten (zoals datum en tijd melding) voor ik het kaartje kan programeren.
    Wie heeft hier iets meer ervaring mee want op dit moment ben ik in staat het ding weg te gooien.

  2. waar kan ik terecht voor een nieuwe batterij?
    Kan ik die hier in Belgie verkrijgen of moet dat ook via ouderenwinkel in Nederland waar ik dat toestel in het verleden heb gekocht?
    Graag had ik iets vernomen
    Dank op voorhand
    Moons J

    • Destijds werd hij in Be verdeeld door de winkels van de CM. Begin evtl daar je zoektocht? Het is een 680 MAh Li-ion accu, daarmee kan je normaal ook in telefoonwinkels e.d. terecht want dat is een vrij gangbaar type (ook Sony, Canon).

Reacties zijn gesloten.