Met je ballen de natuur in

2
25

Het spel biedt een uitgebreide tutorial waar in detail alle aspecten en regels van het golfen wordt uitgelegd evenals de bediening van Tiger Woods PGA Tour 2007. Net zoals in de 2006 versie, is het de bedoeling om met het linker knuppeltje op de controller je slag te slaan. Hoe harder je het joystickje naar boven duwt, des te harder slaat Tiger de bal de lucht in. Ook het mikken wordt in de tutorial tot in detail uitgelegd. Alles bij elkaar een goede tutorial, zowel inhoudelijk als qua uitvoering, met name door de interactiviteit.

TWpgat07_Geeftik.jpg
Geef hem een tik!

GameFace
Als je de tutorial hebt doorlopen en alles van het spel afweet, kun je kiezen voor het starten van een solocarrière. Je kunt deze carrière beginnen als een beginnende Tiger Woods of zelf je karakter samenstellen. Dit laatste is het leukste aangezien je alles aan de golfer zelf kunt bepalen. Deze techniek heeft EA GameFace gedoopt en houdt in dat je praktisch elke variabele in het menselijk gezicht naar eigen smaak kan instellen. Dit gaat zelfs zover dat je de huid kan voorzien van ouderdomsvlekken en rimpels en de ogen kan voorzien van kraaienpoten en wallen!

TWpgat07_Ochtendhoofd.jpg
Ochtendhoofd

Het gaat echter verder dan alleen het gezicht, ook de stem en de lichaamsbouw kan compleet worden aangepast, evenals de kleding. Ondanks dat de GameFace techniek van EA al een tijdje bestaat, wordt hij elke keer leuker en uitgebreider dan het jaar ervoor en geeft het een persoonlijk tintje aan het spel. Neem er even de tijd voor en je ziet jezelf (of hoe je zou willen zijn) op de golfbaan staan!

1
2
3
4
5
Vorig artikelCompacte 7 megapixel camera’s
Volgend artikelGsm in messcherp design

2 REACTIES

Reacties zijn gesloten.