Home Multimedia

Met je ballen de natuur in

2
25

Graphics
Zodra je een karakter hebt gemaakt of gekozen, kun je verder oefenen of kiezen uit een aantal toernooien of tegenspelers. Wat direct opvalt, is dat er veel aandacht is besteed aan de uitwerking van de omgeving. Dit komt met name op HD-schermen goed naar voren, je kunt bijvoorbeeld de putjes in de golfbal zien zitten. Verder hoor je vogels en soms een vliegtuig voorbijvliegen en zie je wolken voorbijkomen tot en met de schaduw daarvan op het gras.

TWpgat07_Helicopterview.jpg
Helicopterview

Bovendien staan er soms wel honderden mensen langs de lijn die je nauwlettend in de gaten houden. Ze juichen wanneer je goede prestaties neerzet en reageren teleurgesteld bij een flinke misser. Ze lopen zelfs met de speler en de bal mee en maken verschillende soorten gebaren en bewegingen. De twaalf verschillende en perfect nagemaakte golfparcours zijn groots opgezet en je kunt goed in de verte kijken, erg fraai allemaal.

TWpgat07_publiekstrekker.jpg
Een echte publiekstrekker

Nieuw in Tiger Woods PGA Tour 2007 is de manier waarop de bewegingen van de spelers zijn gecreëerd. Electronic Arts noemt het Universal Capture Technology (UCAP) waardoor de spelers dusdanig echt lijken dat ze bijna niet meer te onderscheiden zijn van echte mensen, inclusief emoties. Natuurlijk moet deze claim met een korreltje zout worden genomen, maar het klopt inderdaad dat de golfspelers er nog beter en realistische uitzien dan voorheen.

2 REACTIES

Comments are closed.