Draagbare fotoprinter met nieuwe Evercolor inkttechnologie

0
88

De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar met die van de Epson PictureMate PM 240 fotoprinter al hebben de foto’s een iets rodere zweem. Maar ze doorstaan net als de fotoprinter van Epson de vergelijking met de twee beste resultaten van onze test van online fotodiensten. Het PerfectFinish Photo Paper is iets matter dan het Premium Glossy Photo Paper van Epson.
Lexmark biedt Print packs voor de P350 Portable Photo Printer met daarin honderd velletjes Lexmark Perfect Finish fotopapier 10 x 15 cm en een N°45 high yield inktcardridge. Het volledige pakket kost 28,99 euro, wat de kostprijs per afdruk brengt op 29 eurocent per foto, een prijs die identiek is met die van de Epson Picture Mate PM 240.

Lexmark_P350_gr.jpg

Conclusie
De Lexmark P350 Portable Photo Printer maakt zijn naam als draagbare fotoprinter minder waar dan de door ons eerder geteste PictureMate PM 240 van Epson, die je kan uitrusten met een optionele batterij en daardoor dus veel mobieler inzetbaar is. De kwaliteit van de fotoafdrukken is vergelijkbaar met die van de Epson fotoprinter, maar die laatste kost wel 90 euro meer. Het verschil in het prijskaartje tussen beide persoonlijke fotolabo’s zal bepalen hoeveel waarde je hecht aan de draagbaarheid ervan.
Adviesprijs
139 euro;
Print pack met 100 vellen Lexmark Perfect Finish fotopapier en inktcardridge: 28,99 euro.
1
2
3
4
Vorig artikelGeluidskaarten voor de die-hard gamers
Volgend artikelStoringvrij telefoneren via Skype en vaste lijn met een toestel
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.