Schieten, handel drijven, bouwen… of alles samen?

0
55

DarkStar One
De naam van dit spel komt dus zoals gezegd van het ruimteschip dat je erft van je vader. Zoals je wel verwacht is dit niet zomaar een ruimteschip. De DarkStar is namelijk gebaseerd op de technologie van een verdwenen en technologisch superieur ras buitenaardse wezens. Je schip heeft hierdoor de capaciteit om artefacten van dit buitenaardse ras te absorberen en daardoor te groeien.


De DarkStar One is in het begin maar een klein scheepje…

Deze artefacten liggen doorheen het ganse universum verspreid en kun je regelmatig vinden tijdens je avonturen. Telkens je er enkele hebt gevonden kun je een onderdeel van je schip laten "evolueren".


Maar verderop in het spel is de DarkStar al een vliegend fort geworden.

Dit heeft dan logische gevolgen: ga je je vleugels laten evolueren dan ben je wendbaarder en kun je meer wapens dragen; kies je voor je bepantsering ga je meer schade kunnen weerstaan enzovoort. De DarkStar beschikt ook nog over een speciaal plasmawapen dat verschillende mogelijkheden biedt: zo kun je kiezen om er ofwel je schilden, ofwel je wapens mee te versterken. Of je kunt opteren om er je bepantsering mee te versterken zodat je grotere schepen kunt rammen. Ook dit wapen wordt bij het consumeren van artefacten steeds sterker.

1
2
3
4
5
Vorig artikelVernieuwde serie UPS-systemen
Volgend artikelNavigatiesysteem met entertainmentfuncties