Doodlopend straatje

0
27

Het rijden met de Interceptor wagen is redelijk eenvoudig, en de afgesloten omgevingen zorgen er vaak ook voor dat je al schrapend tegen de balustrade je weg kan verderzetten. Het leuke aan dit voertuig is dat het zich aanpast aan de ondergrond en de omstandigheden. Rijd je bijvoorbeeld van een brug (daartoe word je meestal wel gedwongen), dan verandert het voertuig in een speedboat. Zo kan hij ook nog eens veranderen in een motor, en is elke vorm uitgerust met de meest destructieve wapens. Iets wat je bij je gewone garagehouder niet terug kan vinden dus.

SpyHunter7.jpg

Grafisch stelt dit spel zeker teleur. De vergelijking met de XBOX360 en de komende PS3, moeten we niet maken, maar in vergelijking met het gemiddelde PS2-spel moet deze titel toch onderdoen. De omgevingen zijn, hoewel er veel variatie in zit, vaak te weinig afgewerkt, en de personages ogen nogal hoekig.

SpyHunter6.jpg

Conclusie
SpyHunter: Nowhere to run zal zeker niet lang in ons geheugen gegrift blijven. De wat vreemde keuze om het hele concept om te gooien en de hierbij wat slecht uitgewerkte gameplay zorgen ervoor dat het spel niet echt aanspreekt en dus ook niet kan boeien. Een doodlopend straatje dus …

Officiële site van het spel: www.thespyhunter.com
Ontwikkelaar: Midway
Uitgever: Midway

Adviesprijs
44,99 euro
1
2
3
4
Vorig artikelIntegreer je iPod in je desktopmonitor
Volgend artikelOnderweg foto’s bekijken en bewaren