Potje voetbal om mee te huilen

0
26

Over die doldwaze snelheid kan ik hun geen ongelijk geven, maar dit is dan eerder negatief dan positief. Het spel gaat vaak gewoon te snel naar voetbalnormen, zodat het bijna eerder een soort van button-bashing game wordt. Het systeem om de bal rond te spelen is dan ook bewust eenvoudig gehouden, maar wil soms ook niet echt naar mijn wil werken. Als je dan die spectaculaire goals wil maken, moet je eerst en vooral al veel geduld hebben, en ook nog eens veel geluk.

SS_1.jpg

Om hun laatste punt nog aan te halen, de zogenaamde verslavende gameplay, denk ik dat ze het woord verslavend beter even opnieuw opzoeken in een woordenboek. Na een uurtje of drie was de ‘pret’, of beter mijn geduld op en heb dan maar teruggegrepen naar een deftig voetbalspel.

Conclusie
Ik heb naar mijn weten nog nooit zo een negatieve review geschreven en heb daar zo ook mijn redenen voor. Al wat je beloofd wordt in Sensible Soccer 2006, draait uit op een serieuze tegenvaller. Voor mij mag de strijd om het beste voetbalgame tussen FIFA en Pro Evolution Soccer liefst zo snel mogelijk beginnen.

Officiële site van het spel: www.codemasters.be/sensiblesoccer
Ontwikkelaar: Codemasters
Uitgever: Codemasters

Adviesprijs
29,99 euro
1
2
3
Vorig artikelBack to the roots
Volgend artikelNieuwe reeks van TomTom’s alles-in-één navigatieoplossingen