Potje voetbal om mee te huilen

0
26

Gameplay
Het spel biedt je wel vijftig verschillende competities waaronder landen en clubs, zodat toch een 350-tal verschillende teams speelbaar zijn. Leuk aantal, maar wat ben je ermee als je geen glorie kan bereiken met je echte favorieten? Voor diegenen die dit euvel willen rechtzetten, is er wel een mogelijkheid om alle namen van de teams en spelers zelf in te geven, maar dat lijkt mij een werk zonder einde te worden.

SS_2.jpg

Je hebt ook de mogelijkheid om zelf een team samen te stellen en onder te brengen in een of andere competitie, of je kan zelf je eigen competitie, beker of toernooi op poten stellen.
Voor de critici die steeds afkomen met het feit dat de gameplay de hoofdbrok is van een game, heb ik dan ook nog slecht nieuws. Alhoewel op de verpakking van Sensible Soccer 2006 met alle mogelijke lof wordt gesmeten, zoals "… in tijden niet zo vermaakt met een voetbalgame", of "doldwaze snelheden, spectaculaire goals en verslavende gameplay", kan ik mij hier niet bij aansluiten. Het is dus niet steeds het uiterlijk dat telt …

SS_5.jpg

1
2
3
Vorig artikelBack to the roots
Volgend artikelNieuwe reeks van TomTom’s alles-in-één navigatieoplossingen