Bouw een zakenimperium uit

1
61

Klanten
Naast je personeel is het natuurlijk ook belangrijk dat je winkel klanten heeft. Want zonder klanten geen geld! Daarom is het belangrijk dat je zaak een goede reputatie krijgt. Die kan je verkrijgen door vriendelijk met je klanten om te gaan er ervoor te zorgen dat ze zich goed voelen in jouw winkel. Hoe meer tevreden klanten, hoe hoger je zaakniveau zal zijn. Daarnaast kan je ook nog extra reputatie krijgen of verliezen door bepaalde recensies. Je winkel krijgt van tijd tot tijd journalisten over de vloer die hun bevindingen bekend maken aan heel Sim City. Je kan er dus maar beter voor zorgen dat ze gelukkig terug naar buiten gaan!

Sims2GHM_1.jpg
Hoe meer tevreden klanten, hoe hoger je zaakniveau zal zijn

Per zakenniveau dat je stijgt, krijg je de kans een extraatje te verdienen. Deze extraatjes zorgen ervoor dat je beter kan communiceren, makkelijker vrienden maakt, beter met geld kan omgaan en nog veel meer. Strategisch kiezen welke extraatjes je nodig hebt om je zaak verder uit te bouwen is dus de boodschap.

Sims2GHM_2.jpg

Natuurlijk zijn er naast het hele zakengedoe ook nog andere vernieuwingen doorgevoerd. Zo heeft elke Sim nu een inventaris waarin hij spullen kan steken die hij mee wil nemen wanneer hij verhuist. Er zijn natuurlijk ook allerlei nieuwe voorwerpen beschikbaar en er is een volledige nieuwe winkelbuurt toegevoegd waar je Sims inkopen kunnen gaan doen of zaken kunnen opkopen om hun imperium uit te breiden.

Conclusie
Met De Sims 2 Gaan Het Maken brengt Maxis opnieuw een leuke en volwaardige uitbreiding op de markt. Deze uitbreiding is origineler en uitgebreider dan de vorige en zorgt ervoor dat je Sims weer heel wat nieuwe paden kunnen bewandelen!

Officiële website: http://thesims2.ea.com/about/ep3_index.php
Ontwikkelaar: Maxis
Producent: Electronic Arts

Systeemvereisten
Opgepast: om De Sims 2 Gaan Het Maken te kunnen spelen heb je de originele versie nodig van De Sims 2.
1
2
3
Vorig artikelNintendo maakt naam bekend van nieuwe console
Volgend artikelTwee 6 megapixel camera’s in de arena

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.