Bouw een zakenimperium uit

1
61

Personeel
Zoals eerder gezegd kan je ook werknemers in dienst nemen. Je zal zien dat dit zelfs een absolute vereiste is naarmate je je winkel uitbreidt. Er zijn verschillende taken (afrekenen, voorraden aanvullen, potentiële kopers verder helpen) en die kunnen niet allemaal door dezelfde persoon uitgevoerd worden. Daarom is het belangrijk mensen in dienst te nemen en de taken zo goed mogelijk te verdelen. Let op dat je niet alleen je klanten, maar ook je werknemers tevreden houdt of ze nemen doodleuk ontslag!

Sims2GHM_5.jpg
De eerste werkdag en al te laat!

Personeel kan je kiezen uit de personeelscatalogus. Daarin staan steeds enkele Sims die staan te popelen om bij jou te beginnen. Sommigen van hen hebben reeds enkele rewards verdient en zullen dan ook meer kosten. Normaal gezien presteren ze dan ook beter. Je kan die zogenaamde rewards natuurlijk ook zelf verdienen. Door veel te oefenen met de kassa of het aanvullen van de voorraad kan je bronzen, zilveren en zelfs gouden rewards verdienen. Hoe beter je reward, hoe sneller en efficiënter je een bepaalde taak kan uitvoeren.

Sims2GHM_3.jpg
Vul zelf je voorraad aan

Indien je Sim het groots ziet – en welke Sim doet dat niet – kan je er ook voor kiezen een huisimperium uit te bouwen. Je kan voor een bepaalde zaak iemand anders als manager aanstellen en hem al het werk laten doen. Zo kan je vanuit je luie zetel een hele resem van winkels beheren en al slapend rijk worden. Kies natuurlijk wel de juiste personen uit of je zakenimperium stort als een kaartenhuisje in elkaar!

1
2
3
Vorig artikelNintendo maakt naam bekend van nieuwe console
Volgend artikelTwee 6 megapixel camera’s in de arena

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.