Arcaderacen met hoge snelheden en opzwepende beats

1
31

Ghost in the machine
De mode Single Race spreekt eigenlijk voor zich. In deze mode is het mogelijk om een enkele race tegen de computer te spelen. In de mode Global Time Attack rij je in je eentje drie laps en wordt je tijd via Xbox Live in een wereldwijde ranking geüpload, zodat je jouw tijden met anderen kunt vergelijken. Het is in Global Time Attack ook mogelijk om het tegen een ghost op te nemen. Je moet dan tegen een fictieve tegenstander racen die staat voor jouw beste tijd.
Bij Online Battle kun je het online opnemen tegen andere spelers. Een welkome optie want het spelen tegen andere spelers zorgt voor de nodige afwisseling en is toch heel anders dan tegen kunstmatige tegenstanders. In Multi Battle kun je het thuis (mits je een extra controller hebt) tegen een vriend opnemen.

RichRacer6_4.jpg

Allemaal leuk en aardig maar hoe racet het?
Ridge Racer 6 is het eerste Ridge Racer deel op de Xbox 360. Ik was gewend de oudere Ridge Racer spellen met een Playstation controller te spelen en ik moet zeggen dat de controller van de Xbox 360 niets onder doet voor die van de Playstation. Ridge Racer 6 laat zich prima besturen op de Xbox 360.
Wanneer je begint met spelen heb je de besturing vrij snel onder controle, omdat het spel zo arcade is en win je vlot de ene race na de andere. De besturing bestaat vooral uit gas geven en af en toe gas loslaten in de bochten, de rem gebruik je zelden.

RichRacer6_3.jpg

1
2
3
Vorig artikelTV thuis en onderweg
Volgend artikelPresenteren en illustreren

1 REACTIE

  1. Kortom, als je in het trotse bezit bent van een Xbox360 blijf je beter mijlen ver weg van Ridge Racer 6 en parkeer je je Ford Focus veel beter in de pits van Project Gotham Racing 3. Heerlijke mix van auto\’s die je negen op tien nooit in het echt zal zien, laat staan bezitten, licht snuifje arcade feel maar toch nooit gezien weggedrag van de bolides en onmogelijke graphics. Als je met een autoband in je maag bent geboren, PGR3 dus en vergeet dat RR6 bestaat.

Reacties zijn gesloten.