Stereo via Bluetooth

0
55

Design
Design en opvallendheid staan hoog in het vaandel bij Plantronics en dat bewijzen ze nogmaals met de verschijning van de 590A. De headset valt goed op dankzij zijn lichtgevende cirkel aan de rechterkant. In een donkere kamer flitst hij bijna als blauwe discolichten door de kamer. Het telescopisch spreekbuisje uit kunststof dat aan de rechterkant zit en dat een beetje lijkt op een lang uitgevallen zekering, kan uitgeschoven worden en doet dienst als microfoon (er is een reservebuisje meegeleverd). De headset weegt net geen 100 gram, wat hem aangenaam om te dragen maakt, ook gedurende langere perioden. Met een volle batterij kan je 10 uur audio beluisteren of blijft de headset 130 uur standby.

Plantronicspulsar590a.gif

Knoppen
Op de rechterschelp van de headset zitten een aantal functieknoppen (volumeregeling, vooruit/achteruit spoelen en een oproep aannemen), die toch wel moeilijk te bedienen zijn als je niet weet waar wat zit. Een beetje reliëf op de knoppen zou handig geweest zijn, zodat je voelt welke functieknop je gaat indrukken.

Plantronics_Pulsar590a1.jpg

Niet alle knoppen werken wanneer je de headset verbindt met de gewone stereo-installatie, omdat die het nieuwe AD2P Bluetooth-profiel niet kennen en ook niet het Audio/Video Control Profile ondersteunen. Ook niet alle gsm’s ondersteunen deze profielen, maar de Samsung SGH-D600 gsm heeft deze eigenschappen bijvoorbeeld wel. De Pulsar headset is heel flexibel wat hem makkelijk aanpasbaar maakt voor ieders hoofd.

1
2
3
4
Vorig artikelEen heel etmaal paraat
Volgend artikelMuziek en mode