Waaghalzen op twee latten

1
28

Shoppen
Door de nodige events te winnen krijg je niet alleen hype, maar ook het o zo nodige geld. Hiermee kan je gaan shoppen (zonder de wintersolden weliswaar) in drie verschillende winkels. In de Hardware-winkel kan je terecht voor de nodige ski’s, opgedeeld in Freestyle, Race en Combo. Verwacht niet dat je meteen de beste kan kopen, want enerzijds verdien je niet zoveel, en anderzijds zijn deze ook bijzonder duur. Voor de echte wintersporters onder ons, het te kopen materiaal is van bekende merken, zodat je met wat geluk jouw eigen uitrusting kan terugvinden.

SSXOnTour4.jpg

Een tweede winkel en niet zo onbelangrijke is de klerenwinkel. Hierin kan je je personage van kop tot teen aankleden met wat jouw het beste past. Van opgeblazen skipakken tot een jeans met een trendy trui of T-shirt, het kan allemaal, en dit alles weer eens van verschillende merken. Het spel biedt ook enkele maffe uitrustingen zoals een pandabeer, zodat je eens beestig kan uitpakken bij je vrienden.

SSXOnTour7.jpg

Maar wat ben je met al die kleren als je haar niet goed zit, dachten ze bij EA. Dus heb je net als in GTA San Andreas de mogelijkheid om even naar de kapper te gaan en je te voorzien van een roze hanenkam, een ‘kort kopje’ of een bos krullen. Deze kleine veranderingen lijken op het eerste zicht gewoon leuk, maar leveren je uiteindelijk ook de nodige hype op, dus zal je af en toe moeten veranderen van outfit.

1
2
3
4
Vorig artikelCompacte camcorder met harde schijf
Volgend artikelWie niet weg is, is gezien!

1 REACTIE

  1. Ha eerste, en de laatste reactie ben ik bang voor 😉
    Maar ik zie dat je enthousiast bent over het spel.

Reacties zijn gesloten.