Coach in de keiharde voetbalwereld

2
57

International
Wat je tijdens het seizoen hebt gewonnen, beïnvloedt het bestuur om je contract te verlengen of je te ontslaan. Het is mogelijk dat je na een goed seizoen een beter contractvoorstel krijgt bij een andere club en tijdens het seizoen kan je altijd aanbiedingen krijgen om een nationale ploeg te coachen.

FIFAM3.jpg

Scouting
Bij de scouting loopt het wat ons betreft mis: je kan scouts opdracht geven om bepaalde spelers en ploegen te scouten, maar je kan zelf geen spelers gaan bekijken bij hun club. Je krijgt wel een mooi en gedetailleerd scoutsverslag, maar als je de spelers niet kunt zien spelen, is het vrij nutteloos.
De mogelijkheid om tegen één van de Europese ploegen te winnen is zeer reëel (in tegenstelling tot de Belgische ploegen in de echte voetbalwereld), maar speel je een volgende wedstrijd tegen een ploeg die laatst gerangschikt staat, dan is de kans even reëel dat je die met dezelfde spelers en met eenzelfde opstelling verliest. Ligt het aan de aandacht van jouw spelers of aan de tegenstander? We hebben geen idee?

FIFAM7.jpg

Conclusie
Het voetbalmanagementspel FIFA Manager 06 oogt knap en mooi, maar meestal kan je als coach niet veel veranderen aan winnen of verliezen.

Officiële site van het spel: http://fifamanager.easports.co.uk/
Ontwikkelaar: Electronic Arts
Distributeur: Electronic Arts

Adviesprijs
49,99 euro
1
2
3
Vorig artikelDe dreigende mislukking van digitale tv in België
Volgend artikelEen persoonlijke reisassistent

2 REACTIES

  1. Volgens mij hebben de tactieken die je loslaat helemaal geen invloed. Ik heb al maanden niet getraind of een bepaalde tacktiek toegepast en blijf maar winnen met het spelletje

Reacties zijn gesloten.