Fatality, multality… brutality!

0
56

Co-op
Naast het verhaal biedt MK nog een co-op-mode, waar de makers enorm trots op zijn. Maar dit is niet echt zo super als ze doen uitschijnen. Er is namelijk één groot nadeel: je moet vanaf het begin met z’n tweeën spelen, zodat de tweede persoon niet elk moment kan inspringen. Jammer, zeker als je weet dat je bepaalde extra’s enkel en alleen met de Co-op kan vrijspelen. Zo kan je onder andere de originele Mortal Kombat 2 en enkele Smoke-missies unlocken.

MK_SM_6.jpg

Het spel heeft zijn eigen grafische look, die overgenomen is van de oudere games, zodat alles er wat meer ‘getekend’ uitziet. Shaolin Monks is dus technisch niet echt een grensverleggend spel. Als je de personages van dichtbij bekijkt zie je niet al te veel detail en ook de animaties zijn niet van de bovenste plank. Het camerastandpunt zorgt bovendien ook soms voor problemen, zodat je bepaalde delen van de omgeving moeilijk kan bekijken. Zeker in de co-op is dit nog een groot minpunt.

MK_SM_7.jpg

Conclusie
Deze Mortal Kombat: Shaolin Monks is zeker geen topper bij de beat ‘em up-games, maar doet het verhaal van de vorige delen wat meer uit de doeken. Een zwak verhaal en een repetitieve gameplay zorgen ervoor dat dit spel waarschijnlijk alleen is weggelegd voor de echte die-hard fans, die wat meer willen ontdekken over hun duistere wereld…

Officiële site van het spel: www.mkshaolinmonks.com
Ontwikkelaar: MidwayUitgever: Midway

Adviesprijs
59,99 euro
1
2
3
4
Vorig artikelNieuwe Inspire luidsprekersystemen
Volgend artikelMaak van een gsm een persoonlijke navigator