Waardig slot van een unieke reeks

0
32

Schrijven is in het spel overigens erg belangrijk. Je geeft namelijk opdrachten aan de Bahro, vreemde, mensenschuwe wezens, die ze dan voor jou uitvoeren. Hiervoor moet je bepaalde symbolen die je in het spel ontdekt op een tablet schrijven. Je moet deze symbolen werkelijk zelf met je pen (via de muis) op het tablet krassen. Met enige oefening werkt dit verrassend goed. De Bahro beschikken over magische krachten die jij dan voor jouw doel kunt gebruiken. Zo kunnen ze het bijvoorbeeld laten regenen of stoom opwekken waarmee je ijs kunt laten smelten.

Myst5_foto14.jpg
De mysterieuze Esher geeft je regelmatig aanwijzingen

Je krijgt ook regelmatig aanwijzingen van Esher, een wat mysterieuze figuur die plots uit het niets verschijnt en weer verdwijnt. Samen met Yeesha en de schichtige Bahro is hij zowat het enige levende wezen in het ganse spel.
Al puzzelend werk je je zo door de verschillende tijdperken heen. Tussen deze Ages reis je gemakkelijk heen en weer door gebruik te maken van teleporters, zoals we die ook kennen in de meeste RPG-spelen. Het wat verrassende, volgens sommigen wat tegenvallende einde verklappen we je lekker niet.

Myst5_foto11.jpg
Zo steek je hier het licht aan.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelFabrikant van navigatiesoftware komt met draagbaar gps-systeem
Volgend artikelControlesysteem voor Nintendo spelconsoles