Gang… STA

1
46

Shoot!
Het nieuwe gegeven aan dit spel is dus dat het ook een shooter is. Zo kan, of moet je eigenlijk, tijdens de races zoveel mogelijk schade aanrichten bij je tegenstanders. De wapens kan je tijdens de race oppikken op straat of stelen van je opponenten door ertegen te botsen. Ze variëren van een simpel pistool tot een bazooka (deze zijn wel moeilijker te vinden). Een levensmetertje duidt bij elke wagen aan hoeveel je hem nog moet raken voor hij explodeert. Als het zover is, krijg je een slow-motion te zien en stuurt de computer even bij zodat je niet op het wrak botst. Aangezien de anderen ook op jou schieten, bestaat de kans dat je ook zelf eens de lucht in gaat. Gevolg: je verliest enkele seconden.

187RideorDie_3.jpg

Naast de gewone races, zijn er ook waarin alle wapens vervangen worden door mijnen en daaruit blijkt dat de AI van je vijanden zeker niet slecht is. In een andere variant ontploft bij elke ronde de wagen die als laatste over de streep komt. Er zijn ook de nodige Deathmatches, waarbij je alle tegenstanders, of er zoveel mogelijk moet doden. Samen met de ritten waarin je op de vlucht slaat voor de politie, zorgt deze mode voor wat afwisseling in de toch wat repetitieve gameplay.

187RideorDie_4.jpg

De besturing van de wagens is redelijk simpel, zodat je je ook kan concentreren op het schietwerk. Wanneer je veel achterloopt op de anderen, zullen die vertragen zodat het steeds spannende races zijn, en je niet direct moet opgeven.

1
2
3
Vorig artikelDraadloos netwerk met naverbranding
Volgend artikelOveral in huis cd’s beluisteren

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.