Gang… STA

1
46

Co-op
Tussen de wedstrijden krijg je af en toe een grafisch knap filmpje te zien dat probeert een verhaallijn op te bouwen. Probeert in ieder geval, want veel gebeurt er echter niet. Dupree spreekt je voor en na de race ook nog eens toe in wat je op zijn minst lachwekkend taalgebruik kan noemen. De vele Holla back attcha’s en Gansta Buck’s beginnen na enige tijd wel te vervelen.

187RideorDie_2.jpg

Heb je veel vrienden, dan kan je het met z’n tweeën opnemen in een co-op-storymode, waarbij de ene rijdt en de andere de wapens afvuurt. Maar er is natuurlijk ook nog een multiplayer die je in staat stelt het tegen elkaar, of met elkaar, op te nemen tegen enkele andere, computergestuurde wagens. De on line optie is dan nog eens meer van hetzelfde.

187RideorDie_1.jpg

Grafisch biedt deze game wel veel goede dingen. De filmpjes zijn van bijzonder hoge kwaliteit, en het spel zelf loopt aan een hoge framerate, zodat je geen haperingen te zien krijgt. Desalniettemin zorgen de simpele parcours en de makkelijke besturing er toch voor dat deze game snel gaat vervelen. De soundtrack wordt verzorgd door enkele bekende artiesten, zodat dit aspect de fans wel zal aanspreken.

Conclusie
Deze 187: Ride or Die is niet meteen een schot in de roos, maar wel een leuk tussendoortje. De simpele verhaallijn en de makkelijke gameplay maken het meer een opgepoetste versie van Crash Team Racing in een Hiphop-jasje. Holla back dan maar zeker hé.

Officiële site van het spel: www.187game.com
Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft

Adviesprijs
29,95 euro
1
2
3
Vorig artikelDraadloos netwerk met naverbranding
Volgend artikelOveral in huis cd’s beluisteren

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.