De opkomst van Dante

0
59

Gelukkig word ook jij gaandeweg sterker en groeien je krachten naargelang je in het spel vordert. Zo vergaar je tijdens het spelen allerlei coole wapens om je tegenstanders op bloeddorstige wijze af te maken. Zwaarden, shotguns en omgebouwde gitaren die rockende vleermuizen afschieten, het zit er allemaal in! Dankzij het combosysteem kan je tot vier wapens tegelijk bij je hebben, waardoor je je specifieke stijl kan ontwerpen. Leuk is dan ook de stijlmeter, die de originaliteit van je vechtkunsten weergeeft.

DMC3_5.jpg

Wie veel variatie in zijn vechtstijl legt, zal daarvoor beloond worden met een volle stijlmeter, waardoor je tegenstanders veel rode orbs afgeven. Met deze orbs kan je je wapens dan weer upgraden of nieuwe moves aanleren, zodat je gevechten nog stijlvoller en gevarieerder worden. Bovendien kan je deze orbs ook nog gebruiken voor de aankoop van allerhande voorwerpen die doorheen het spel erg nuttig kunnen zijn. Jammer is wel dat deze voorwerpen bij elke aankoop duurder worden, zodat ja na verloop van tijd een fortuin aan rode orbs op tafel moet leggen bij aankoop van elk item.
Bij het einde van elke missie krijg je een overzicht met allerlei statistieken. Aan de hand van deze statistieken krijg je een aantal punten toegekend, die je ook weer kan gebruiken om allerlei upgrades uit te voeren.

DMC3_2.jpg

1
2
3
Vorig artikelKleurige flashspeler
Volgend artikelDraagbaar dvd-trio