Varende doodskist?

3
54

AI
Verder is zeker de Artificiële Intelligentie het vermelden waard. Die is namelijk bijzonder realistisch. In het begin van de oorlog ben je veel sterker dan je tegenstanders (zelfs al is je duikboot in die periode veel minder performant dan vijf jaar later), maar tegen het einde van de oorlog is overdag aan de oppervlakte komen je reinste zelfmoord. Op het einde van WOII zijn de konvooien bovendien ook nog beter beschermd waardoor de missies soms erg moeilijk worden om uit te spelen.

SH3_Commandoroom.jpg
De commadoroom

Grafisch
Dit spel koppelt een realistische gameplay aan al even verbazend realistische beelden. Zowel in de duikboot als boven de zeespiegel is alles werkelijk verbluffend. Het enige nadeel hieraan zijn de vrij forse systeemvereisten.

Conclusie
Wanneer je van dit soort hyperrealistische games houdt, is Silent Hunter III een echte must have. Wanneer je meer van snelle actie of van arcadespellen houdt, kun je misschien toch maar beter naar iets ander uitkijken.

Officiële site van het spel: http://www.silenthunteriii.com/uk/home.php
Ontwikkelaar: Ubisoft
Producent: Ubisoft

Adviesprijs
44,95 euro
Systeemvereisten
Dvd-rom, Windows 98/ME/2000/XP, Pentium III 1.4 GHz of AMD Athlon 1.4 GHz(Pentium 4 2.0 GHz of AMD Athlon 2.0 Ghz aanbevolen), 256 MB RAM (512 MB aanbevolen), Grafische kaart: 64 MB (128 MB aanbevolen), DirectX 9 compatibel; ondersteunde kaarten: NVIDIA Geforce 3/4/FX series met uitzondering van de MX-reeks, ATI Radeon 8500/9000 of nieuwer.
1
2
3
Vorig artikelReeks nieuwe randapparaten
Volgend artikelCRT- of LCD-monitor meetbaar perfect afstellen

3 REACTIES

Reacties zijn gesloten.