Varende doodskist?

3
54

Afweergeschut
Meestal bestaat je missie er in zoveel mogelijk tonnage te kelderen: het is dus belangrijk om de grootste schepen neer te halen met je torpedo’s. Hoe gemakkelijk of hoe moeilijk dit is hangt af van de instellingen onder "Preferences". Als je voor hyperrealisme gaat is het verdomd moeilijk om iets te raken, ben je net iets minder fanatiek, dan tref je toch nog maar een keer op de vier of zo.

SH3_Torpedo.jpg
Voor…

SH3_Na_torpedo.jpg
…en na!

Buiten je torpedo’s hebben de eerste versies van je duikboten ook gewoon een kanon op hun dek staan. Je moet dan wel boven water komen, maar het is een veel gemakkelijker manier om een schip te doen zinken. Je hebt ook een Flak-kanon (Flieger Abwehr Kanone of luchtafweergeschut) waarmee je een van je grootste vijanden kunt bevechten: de vliegtuigen.

SH3_Buitenkanon.jpg
Raak!

De latere duikboten zijn niet meer uitgerust met kanonnen of afweergeschut. Het gevolg laat zich raden: zodra je zichtbaar bent voor de vijand, ben je dood, zo simpel is dat.

SH3_Vliegtuigschieten.jpg
Het einde in zicht?

Je zou overigens niet eens de tijd krijgen om je kanon af te schieten. Jouw duikboot wordt weliswaar steeds beter en sneller – maar ook ingenieurs van de geallieerden hebben intussen niet stil gezeten. Zo worden niet alleen de vliegtuigen steeds sterker, maar vooral de destroyers van de vijand kan je maar beter uit de weg gaan.

1
2
3
Vorig artikelReeks nieuwe randapparaten
Volgend artikelCRT- of LCD-monitor meetbaar perfect afstellen

3 REACTIES

Reacties zijn gesloten.