En dunken maar!

1
26

Rammen op die knopjes!
Wat de besturing betreft hebben ze bij EA Games mooi werk geleverd. De toetsencombinaties zijn niet altijd even eenvoudig en zorgen er dan ook voor dat het spel steeds spannend blijft. Hoewel beginners even zullen moeten zoeken vooraleer ze alles onder de knie hebben (wij spreken uit ervaring), zal je na verloop van tijd in staat zijn steeds leukere truckjes te doen en kan je je vaardigheden stap voor stap opbouwen totdat je uiteindelijk in staat bent prachtige combo’s en verschroeiende gamebreakers uit je speler te toveren. Amusement verzekerd!

Geluid en beeld
Ook grafisch ziet alles er weer erg leuk uit. Zoals we van EA Games gewoon zijn, is elke speler tot in de puntjes uitgewerkt. Zowel hoofd, bewegingen als uitrusting zijn prachtig afgewerkt. Bovendien tonen de digitale versies van bekende spelers als Magic Johnson of Allen Iverson opmerkelijke gelijkenissen met hun reële evenbeelden.
Het geluid valt ons echter lichtjes tegen. De achtergrondmuziek is veel te eentonig en ook de commentator weet ons weer serieus op de heupen te werken. Toch belet dit minpunt je niet om het spel met veel plezier te spelen.

Conclusie
Met NBA Street V3 heeft EA Games weer een ijzersterke titel op de markt gebracht. In tegenstelling tot broertje Fifa Street weet dit spel van begin tot einde te boeien en heeft het ons uren gameplezier bezorgd. Het originele concept zorgt in samenwerking met de goede controls en de leuke graphics voor een geslaagde mix van sport, tactiek en vooral veel fun. Het spel is een must voor elke gamer, basketbalfreak of niet.

Officiële website: http://www.easportsbig.com/games/nbastreetv3/ps2.jsp
Ontwikkelaar: EA Sports
Uitgever: Electronic Arts

Adviesprijs
49,99 euro
Systeemvereisten
Ook voor Xbox en GameCube
1
2
3
Vorig artikelVoorsmaakje nieuwe Nintendo producten op E3-entertainmentbeurs
Volgend artikelExtra schijfruimte in het klein

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.