En dunken maar!

1
26

Street Challenge
Natuurlijk heeft ook dit spel een carrièremodus. In de Street Challenge Mode heb je 70 dagen de tijd om je speler bekend te maken in de basketbalscène. Aanvankelijk beschik je over een bepaald aantal punten, waarmee je je speler enkele basisvaardigheden kan meegeven en hem naar behoren kan uitdossen. Het spel beschikt hiervoor over een onuitputtelijke voorraad kledij. Zo heb je niet alleen de keuze uit alle huidige NBA-shirts, maar ook uit oude truitjes, baseball- en ijshockeyshirts en nog veel meer. Wanneer je speler eindelijk is aangekleed (en wees gerust, het duurt een tijdje vooraleer je eindelijk gekozen hebt), moet je enkel nog een paar andere "ballers" zoeken om samen de basketbalwereld binnen te stappen.


Ballen maar

Aanvankelijk heb je de keuze uit enkele basketbalveldjes waar steeds wedstrijden gehouden worden met een ander doeleinde. Zo zijn er wedstrijden waarbij de eerste gamebreaker wint, matchen waar je enkel kan scoren door te dunken of duels waarbij de NBA-regels tellen. Ook kan je je geregeld inschrijven voor een tornooi en word je van tijd tot tijd uitgedaagd om het tegen een andere speler op te nemen. Bij het einde van elke wedstrijd verdien je steeds een aantal street points. Dit aantal hangt af van je uitslag, hoeveel gamebreakers je gemaakt hebt en de aard van de wedstrijd. Je kan deze punten gebruiken om de vaardigheden van je speler te upgraden of om een speler van het andere team te kopen en zo je ploegje te versterken.
Naast street points heb je ook nog een reputatie. Deze geeft weer wat anderen van je vinden en bepaalt tot welke velden je toegang krijgt. Speel je de pannen van het dak en scoor je het ene punt na het andere, dan zal je reputatie snel stijgen. Ze kan echter even snel terug zakken wanneer je het niet tegen je rivalen opneemt of verstek geeft voor bepaalde wedstrijden. Als je voldoende reputatie hebt verzameld, zullen andere spelers je vragen om in je team te worden opgenomen of kan je zelfs in een heus NBA-street team opgenomen worden. In deze topcompetitie kan je het dan tegen andere topspelers opnemen en strijden voor de hoogste trofee die in het wereldje te vinden is!


Prachtige graphics

1
2
3
Vorig artikelVoorsmaakje nieuwe Nintendo producten op E3-entertainmentbeurs
Volgend artikelExtra schijfruimte in het klein

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.