Straatvoetbal van de hoogste plank!

16
88

Aanvankelijk heb je de beschikking over drie locaties waar je kan spelen tegen de plaatselijke straatteams. Na elke match krijg je een bepaald aantal vaardigheidspunten, die je kan gebruiken om je speler te upgraden, en reputatiepunten die je aanzien bij de andere teams bepalen. Wanneer je genoeg punten hebt verzameld, kan je deelnemen aan een heus straattornooi. Bij winst krijg je niet alleen een beker voor in je trofeekast, maar ook toegang tot een nieuwe locatie. Bovendien geeft winst recht op een leuk aantal punten waarmee je de vaardigheden van je speler aanzienlijk kan verbeteren. Ten slotte heb je ook nog de mogelijkheid om het op te nemen tegen de straatteams van bekende voetbalsterren. Wanneer je er in slaagt ze te kloppen, komen ze voor jou spelen, waardoor je van je ploegje uiteindelijk een heus sterrenteam kan maken.
Jammer genoeg bieden de tegenstanders zoals eerder gezegd ook hier niet erg veel tegenstand. Aanvankelijk is het allemaal leuk, maar na een tijdje wordt jouw niveau veel te hoog voor de tegenstander. Je kan dan ook makkelijk gamebreakers verdienen en uitslagen als 10-0 en hoger worden eerder regel dan uitzondering.

FifaStreet_2.jpg

Conclusie
Hoewel Fifa Street zeker geen onaardig spel is, had er toch veel meer ingezeten. De trucjes zijn leuk en de omgevingen mooi uitgewerkt, maar door de zwakke tegenstanders ontbreekt het competitiegevoel en is het nieuwe er vlug af. Voetbalfreaks zullen zich zeker (even) amuseren met dit spel, maar wie hierin niet geïnteresseerd is, kan beter uitkijken naar iets anders.

Officiële site van het spel: http://www.easportsbig.com/games/fifastreet/home.jsp
Producent: EA Sports
Distributeur: Electronic Arts

Adviesprijs
49,99 euro
1
2
3
Vorig artikelNieuwe versie van besturingssysteem voor mobiele apparaten
Volgend artikelStevige concurrentie voor iPod

16 REACTIES

  1. koop hem gewoon stomme gierige mensen alles gratis
    als je hem wilt hebben koop hem dan gewoon tjezus moeilijk hé

  2. het is ook gaar dat je bij straattoernooi zoweinig mensen kunt kope
    (voor kunt spelen)

  3. ik wil sow graag fifa street waar kan ik hem gratis downlaode als imandt het weeet stuur dan het site naar mijn
    (aydinlim_91@hotmail.com)

  4. fifa street is wel kei makkelijk ik heb bijna alles 100 % maar ik heb hem al wel uitgespeeld maar het spel is super!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. KAN ik het erges GRATIS Downloade kwil FIFA Street echt graag
    kent iemand een goeie website???^_^

  6. fifa street komt niet op de pc, alleen maar voor op de Playstation 2, zelf heb ik het spel, en het is een echte aanrader

Reacties zijn gesloten.