Straatvoetbal van de hoogste plank!

16
88

Het oog wil ook wat
Naast de trucjes is ook de omgeving totaal nieuw. De wedstrijden spelen zich dit keer af op kleine straatveldjes, ver weg van de grote volgepakte voetbalstadia. Het spel beschikt over tien verschillende locaties, die stuk voor stuk een deel van het straatvoetbal vertegenwoordigen. Zo kan je spelen in de krottenwijken van Rio en Lagos, maar ook tussen de tempels in Rome of de basketbalvelden van New York. Zoals we van EA gewoon zijn, is ook deze keer elke locatie tot in de puntjes uitgewerkt. Wanneer je tackelt in Lagos zal je stof zien opwaaien en wanneer je speelt in New York kan je de lichtjes van de Big Apple op de grond zien reflecteren.

FifaStreet_4.jpg

Spelen met de allerbesten
Het spel beschikt, de traditie in eer houdend, over verschillende modi. Naast de obligatoire "Nu spelen" en "Vriendschappelijke wedstrijd", waarin je het tegen de beste landenteams van de wereld kan opnemen, beschikt dit game ook over een carrièremodus. Hierin komt het erop aan een stevige reputatie op te bouwen en je tegenstanders te overtreffen in techniek en trefzekerheid. Je begint met één speler die je volledig zelf kan ontwerpen. Hierbij heb je een ruime keuze aan uitrustingen en gadgets. Je kan Beckham achterna door een tatoo te laten zetten of Davids imiteren met een hippe zonnebril. Wanneer dit gebeurd is, moet je de rest van je ploeg samenstellen, tot je een team hebt van acht spelers. Hiervan kan je er dan steeds vier opstellen.

FifaStreet_3.jpg

1
2
3
Vorig artikelNieuwe versie van besturingssysteem voor mobiele apparaten
Volgend artikelStevige concurrentie voor iPod

16 REACTIES

  1. koop hem gewoon stomme gierige mensen alles gratis
    als je hem wilt hebben koop hem dan gewoon tjezus moeilijk hé

  2. het is ook gaar dat je bij straattoernooi zoweinig mensen kunt kope
    (voor kunt spelen)

  3. ik wil sow graag fifa street waar kan ik hem gratis downlaode als imandt het weeet stuur dan het site naar mijn
    (aydinlim_91@hotmail.com)

  4. fifa street is wel kei makkelijk ik heb bijna alles 100 % maar ik heb hem al wel uitgespeeld maar het spel is super!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. KAN ik het erges GRATIS Downloade kwil FIFA Street echt graag
    kent iemand een goeie website???^_^

  6. fifa street komt niet op de pc, alleen maar voor op de Playstation 2, zelf heb ik het spel, en het is een echte aanrader

Reacties zijn gesloten.