De onderwereld van Bond

0
61

Een oogje in het zeil
De spelmakers hebben dan nog getracht om met het ‘goldeneye’ (artificiële oog) het spel toch nog een meerwaarde te geven. Origineel is het wel maar, wat al eerder tot problemen zorgde in de gameplay, niet goed uitgewerkt. Het oog werkt met een energiemeter die leegloopt vanaf het moment dat het is ingeschakeld. Dan komt er nog eens bij dat sommige functies totaal nutteloos zijn en te onhandig om te gebruiken in grote vuurgevechten. Degene die wel bruikbaar zijn verbruiken zoveel energie dat het simpelweg de moeite niet waard is er gebruik van te maken.

gera3.jpg

Grafisch hebben hier zeker ook niet te maken met een hoogvlieger. De omgevingen zijn zonder oog voor veel detail afgewerkt en zijn allesbehalve meeslepend. Ze zijn slecht afgewerkt en zitten vol met bugs die na een tijdje spelen soms wel erg irriterend zijn. Grootste lichtpunt van het spel zijn toch wel de geluidseffecten: de geweerschoten en ontploffingen komen realistisch over. Alleen de voice-acting had beter gekund. Die is zonder gevoel en kan op geen enkel moment overtuigen.

gera4.jpg

Conclusie
GoldenEye – Rogue Agent is niet meer dan een zeer middelmatige shooter die nooit echt overtuigt. De echte James Bond sfeer is totaal zoek en een degelijk verhaal is nergens te vinden. Ervaren spelers hebben maximum zes à zeven uur nodig om dit game te doorworstelen. Absoluut geen aanrader!!

Officiële site van het spel: http://www.eagames.com/official/goldeneye/rogueagent/uk/home.jsp
Producent: Electronic Arts
Uitgever: Electronic Arts

Adviesprijs
59,99 euro
1
2
3
Vorig artikelNieuwe reeks monochrome A4 desktopprinters
Volgend artikelDraagbare fotoprinter