Van de prins nog steeds geen kwaad

11
68

Pas na enige tijd spelen leer je de verschillende mogelijkheden van de prins kennen, hij is namelijk een echte aap: over muren lopen, aan touwen slingeren, via gordijnen naar beneden glijden, salto’s, spectaculaire sprongen op evenwichtsbalken en trapezes,… de prins kan het allemaal.

PoP3.jpg

Eenmaal je al deze ‘moves’ onder de knie hebt, wordt het al veel makkelijker om het spel te spelen. Als de Dahaka in de buurt is, moet de prins al zijn kunsten gebruiken om te kunnen ontsnappen. Dit lijkt op het eerste zicht wel moeilijk, maar zoals gezegd: eenmaal je de verschillende bewegingen van de prins meester bent, ligt de ontsnappingsroute voor de hand.

PoP4.jpg

1
2
3
Vorig artikelDe poorten van de hel
Volgend artikelHarde schijf in miniatuur

11 REACTIES

  1. heeey gaste ik heb het spel bijna uitgespeeld ik moet laatste keer Kaileena verslaan maar ik snap er geen zak van dat masker wie snapt het dat stukje met dat masker ben jij dat zelf ofwa?? voeg me dan toe micha_slaat_toe@hotmail.com

  2. hoi mensen ik heb een vraag aan een van jullie die het weet ik kom niet meer verder bij Prince of persia 2 ik zit vast bij een werld waar ik bij de over kant moet komen ik weet niet hoe de werld heet maar er schijt over ral water machines te zitten ze laten wel de uit gang zien bij die opdracht maar hoe kom ik bij de over kant weer ik ook sprink hij gaat gewoon dood weetje wie kan m helpen je ma m ook e mail op hemdi_21@hotmail.com als je me kan helpen een goeje dag verder.

  3. ik zit vast op het moment dat je in die grote zaal komt en ik krijg de poort niet open. wat moet ik nu doen?

  4. ja hij is erg gaaf alleen zit ik vast na ik dat vogel monster verslagen heb gaat hij naar boven wat moet ik dan doen?

  5. ik vind dat dit spel een 10 verdient ik ga hem zo snel mogelijk kopen ik heb deel i the sands of time al en die vind ik geweldig kortom dit spel hoort bij mijn fovarieten spelen

Reacties zijn gesloten.