Allround fotolabo

1
40

Retoucheren
Uiteraard zijn niet al je foto’s meteen optimaal. Hiertoe biedt Creatief Fotolab een uitgebreid arsenaal aan tools om je foto’s te verfraaien of eventuele schoonheidsfoutjes te verhelpen. Dit gaat van het optimaliseren van een foto, waarbij parameters zoals contrast en helderheid automatisch worden aangepast, het verwijderen van rode ogen of bijsnijden van de foto tot meer complexe bewerkingen zoals het toepassen van filters en geavanceerde effecten. De module voor het bewerken van foto’s is erg snel toegankelijk via het fotoalbum. Met behulp van de erg gebruiksvriendelijke werkbalk kan je snel overschakelen tussen de verschillende modules en kan je meerdere foto’s groeperen om te bewerken.

Voor wie met deze tools nog niet genoeg heeft, is er nog altijd de meegeleverde applicatie Photo eXtreme, die snel bereikbaar is vanuit Creatief Fotolab en die zowel qua interface als qua functionaliteiten sterk doet denken aan bekendere grafische programma’s zoals Photoshop. Photo eXtreme ondersteunt de meeste bestandsindelingen en gebruikt tevens een eigen indeling (XSN) die je kan gebruiken voor het bewaren van afbeeldingen met meerdere lagen.

Exporteer
Creatief Fotolab zou natuurlijk geen allround-programma zijn indien het niet beschikte over een aantal uitgebreide exporteermogelijkheden om je foto’s met de buitenwereld te delen. Om je digitale pareltjes te presenteren biedt Creatief Fotolab een aantal interessante mogelijkheden aan waaronder het maken van een diavoorstelling en een heuse drukkerij.

1
2
3
Vorig artikelLuister- en kijkgenot
Volgend artikelDvd’s branden

1 REACTIE

  1. ik heb div diashows gemaakt en op diverse dvd gebrand
    nu wil ik een menu maken waar al die diashows bij elkaar staan
    en op 1 dvd branden en dat ik de keuze kan maken bij het vertonen
    via dvd speler op tv

Reacties zijn gesloten.