Stiekem gedoe

4
114

Dit is duidelijk geen schietspel. De strategie komt op de eerste plaats. Spelers die er graag op losknallen zullen bij Pandora Tomorrow net zomin als in het origineel hun gading vinden. Veel van de opdrachten moet je immers uitvoeren zonder slachtoffers te maken.
De graphics zijn net zoals in het origineel erg goed: de mensen in het spel zien er erg realistisch uit en ook landschapeigenschappen zoals het wuivende gras of het stromende water zijn met zorg vormgegeven. Dat draagt trouwens bij tot het gevoel van realisme dat je krijgt bij het spelen van Pandora Tomorrow.


Prachtige lichteffecten…

Zelfs de single player modus is bijzonder spannend, omdat de computerkarakters slimme trucjes achter de hand houden om je te verschalken. Zo reageren ze op geluiden die je maakt en ze blijven je na ontdekking achtervolgen tot je ze uitschakelt, of zij jou uitschakelen.
De kansen op ontdekking zijn legio. Je moet oppassen voor licht, krakende houten vloeren, glas dat op de grond ligt, kiezels… sluipen en stiekem gedoe zijn dus de boodschap.

Moeilijk
Dat maakt het spel tegelijk ook redelijk moeilijk. Het vergt doorzettingsvermogen om de niveaus door te komen. Wij zaten bijvoorbeeld een hele tijd vast in dezelfde missie en na een tijdje word je daar wel gefrustreerd van.

Conclusie
Splinter Cell Pandora Tomorrow is een waardige opvolger voor de originele Splinter Cell. Ben je de gewone shooters een beetje beu dan vind je hier je gading. De graphics zijn op Xbox ook van een uitzonderlijke kwaliteit.

Officiële site van het spel: www.pandoratomorrow.com/
Ontwikkelaar: Ubi Soft
Uitgever: Ubi Soft

Splinter Cell Pandora Tomorrow komt in juni ook uit op PS2. Er is ook een tweedimensionele versie beschikbaar voor Game Boy Advance.

Adviesprijs
44,99 euro.
Systeemvereisten
Xbox, 1-4 spelers, System Link 1-4, Memory Unit 463 Blocks, In-game Dolby Digital, Online Multiplayer via Xbox Live met Voice, Friends en Scoreboards, 12+ jaar.
1
2
3
Vorig artikelGroene vingers op de pc
Volgend artikelNieuwe PalmOne handhelds

4 REACTIES

  1. Een cool spel, ik ga hem over 2 weke ook kope.
    Toen ik deel 1 speelde en had uitgespeeld vond ik dat ik meteen deel 2 moest kopen. Dit is echt mijn type spel, zo echt en realistisch.

Reacties zijn gesloten.