Stiekem gedoe

4
114

Een Splinter Cell is een spionage-eenheid bestaande uit één persoon die zijn stiekeme werk vrijwel onzichtbaar uitvoert. Het verzamelen van informatie zonder te worden betrapt staat dan ook centraal in het werk van Sam Fisher.


Realistische decors…

Aan het spelverloop is er weinig fundamenteel gewijzigd tegenover de originele Splinter Cell. De (zeven) missies zijn uiteraard nieuw en er zijn ook wat nieuwe snufjes bijgekomen die wel leuk in elkaar steken. Zo kun je nu gemakkelijker ongezien een deuropening doorkomen. In het originele spel kon je eigenlijk niet meer doen dan snel naar de overkant te lopen en dan te bukken. In Pandora Tomorrow kun je een soort draaibeweging uitvoeren om snel en ongezien de overkant te halen. Het pistool van Sam Fisher is nu uitgerust met een laser zodat je gemakkelijker je doelen kunt raken.

Check Points
Om de spanning er in te houden kun je een missie niet op gelijk welk moment bewaren. Je moet voorbij bepaalde check points raken en dan kan je je vorderingen vastleggen.


One down, one more to go…

1
2
3
Vorig artikelGroene vingers op de pc
Volgend artikelNieuwe PalmOne handhelds

4 REACTIES

  1. Een cool spel, ik ga hem over 2 weke ook kope.
    Toen ik deel 1 speelde en had uitgespeeld vond ik dat ik meteen deel 2 moest kopen. Dit is echt mijn type spel, zo echt en realistisch.

Reacties zijn gesloten.