Ontwerp je eigen originele kaartjes

5
532

Extra
Naast het programma PC Drukkerij Suite 3 levert Easy Computing ook nog het programma 200.000 Foto’s & Cliparts mee. Dit programma bevat ongelooflijk veel foto’s en afbeeldingen. Het programma kan je ook gebruiken in combinatie met de PC Drukkerij Suite. Je kan elke afbeelding exporteren naar de PC Drukkerij Suite. Op die manier krijg je een nog grotere keuze in afbeeldingen en foto’s.

Ook voor dit programma is er een duidelijke beschrijving achteraan in de handleiding. Met het programma kan je foto’s en afbeeldingen exporteren naar andere programma’s en naar presentatiesoftware. Je kan de foto’s en afbeeldingen ook naar een andere bestandsindeling exporteren of e-mailen. Al deze mogelijkheden gebeuren op een heel makkelijke manier.

Omdat het programma zoveel foto’s en afbeeldingen bevat, kan je een zoekopdracht ingeven of een categorie uit de lijst selecteren. Zo krijg je een lijst die aan jouw eisen voldoet. Van elke foto en afbeelding kan je ook de eigenschappen opvragen. Hier kan je dan ondermeer de bestandsnaam, indeling, compressie, kleurruimte, enz. zien. Het is ook mogelijk om je eigen collectie aan te leggen. Ook dit kan je weer op een heel eenvoudige manier. Je kiest de naam van de collectie, het type afbeelding en de nieuwe categorie. Een afbeelding aan je eigen collectie toevoegen kan door te kopiëren en te plakken of door te slepen.

Conclusie
PC Drukkerij Suite van Easy Computing is een heel interessant en leuk pakket voor iedereen die zijn eigen kaartjes wil ontwerpen. Het pakket is op een heel intuïtieve manier opgebouwd zodat iedereen er mee kan werken. De handleiding loodst je stap voor stap door het programma. Door de meegeleverde bibliotheek 200.000 Foto’s & Cliparts beschik je over een grote verzameling leuke foto’s en afbeeldingen om te verwerken in je kaartjes.
Adviesprijs
€ 29,99
Systeemvereisten
Pentium III 800, Windows 98SE/ME/2000/XP, 128 MB RAM, 700 MB vrije harde-schijfruimte, dvd-lezer, grafische kaart 800*600, printer of Internet Explorer 5 of hoger.
1
2
3
Vorig artikelDe draagbare spelconsole heruitgevonden
Volgend artikelHome cinemasysteem zonder subwooferkast

5 REACTIES

  1. ik kan mijn verzameling pc drukkerij suite niet meer gebruiken met windows 7

    is er hiervoor een oplossing ?

    • Je zou kunnen proberen het programma te draaien in de Windows Xp compatibiliteitsmodus. Ga naar Start, Regelpaneel, Programma’s, Gebruik een ouder programma met deze Windows-versie en dan de instructies van de wizard volgen. Als dat ook niet lukt, dan kun je het programma draaien in de “Windows XP Mode” – dat moet je dan eerst downloaden, de uitleg vind je hier. Dit werkt wel niet op alle computers! De vereisten zijn:

      Vereisten voor het uitvoeren van Windows XP Mode:

      * Een computer waarop virtualisatietechnologie die door hardware wordt ondersteund, mogelijk is. Dit betekent dat uw computer beschikt over een centrale verwerkingseenheid (CPU) met Intel-VT- of AMD-V-virtualisatiefuncties.
      * Windows 7 Professional, Enterprise of Ultimate-edities

  2. In het testverslag van DiskIdee wordt niet gerept over de problemen die jij ondervindt, dus mogelijk gaat het over een slecht exemplaar. Heb je al contact opgenomen met de fabrikant? Je vindt zijn gegevens in het kadertje links van dit artikel.

  3. Dit is wel het slechtste programma wat ik ooit heb gezien.Ik heb al tien jaar ervaring met computers maar met dit programma is niet te werken.Ik heb het drie maal overnieuw geinstalleerd maar als je in de buurt van een schabloon komt krijg je onmiddelijk een foutmelding die pas na twee keer klikken verdwijnt. Waardeloos. En daar geef je dan je goede geld aan uit. Gaarne reactie van de afdeling support.

  4. hebben jullie daar geen free download van om die eens een lpaar dagen uit te proberen

Reacties zijn gesloten.