Ontwerp je eigen originele kaartjes

5
532

Elke kaart heeft al een standaardtekst. Deze tekst is waarschijnlijk niet wat je in gedachten had. Daarom kan je natuurlijk elke kaart aanpassen aan je eigen wensen. Zo kan je bijvoorbeeld de tekst wijzigen, de foto wijzigen, de tekst met schaduw weergeven, een kader rond de tekst zetten, de tekst vertalen in het Engels, enz. Voor verschillende gelegenheden heeft het programma ook een aantal citaten die je kan invoegen. Al deze aanpassingen kunnen gebeuren op een eenvoudige manier.

Drukken
In het programma heb je de mogelijkheid om afbeeldingen uit de bibliotheek te gebruiken en je kan zelfs foto’s of afbeeldingen importeren via een scanner of een digitale camera. Onderaan in de balk zie je alle kaarten die je al hebt geopend tijdens de huidige sessie. Naast de afzender kan je ook een aantal ontvangers instellen, die je dan achteraf kan gebruiken.

Wanneer je een kaartje hebt gemaakt dat helemaal naar wens is, dan kan je het opslaan, afprinten of verzenden via e-mail. Bij het afdrukken krijg je keuze tussen verschillende papierformaten. Elk van de sjablonen is gebaseerd op een bestaand papierformaat. Maar wanneer je toch niet beschikt over het juiste papier, dan kan je het kaartje aanpassen aan een ander formaat. Als je wil kan je ook zelf een nieuw papierformaat maken. Naast het werken met sjablonen kan je ook zelf helemaal een nieuwe kaart maken. Ook dit proces wordt zeer duidelijk uitgelegd in de handleiding.

1
2
3
Vorig artikelDe draagbare spelconsole heruitgevonden
Volgend artikelHome cinemasysteem zonder subwooferkast

5 REACTIES

  1. ik kan mijn verzameling pc drukkerij suite niet meer gebruiken met windows 7

    is er hiervoor een oplossing ?

    • Je zou kunnen proberen het programma te draaien in de Windows Xp compatibiliteitsmodus. Ga naar Start, Regelpaneel, Programma’s, Gebruik een ouder programma met deze Windows-versie en dan de instructies van de wizard volgen. Als dat ook niet lukt, dan kun je het programma draaien in de “Windows XP Mode” – dat moet je dan eerst downloaden, de uitleg vind je hier. Dit werkt wel niet op alle computers! De vereisten zijn:

      Vereisten voor het uitvoeren van Windows XP Mode:

      * Een computer waarop virtualisatietechnologie die door hardware wordt ondersteund, mogelijk is. Dit betekent dat uw computer beschikt over een centrale verwerkingseenheid (CPU) met Intel-VT- of AMD-V-virtualisatiefuncties.
      * Windows 7 Professional, Enterprise of Ultimate-edities

  2. In het testverslag van DiskIdee wordt niet gerept over de problemen die jij ondervindt, dus mogelijk gaat het over een slecht exemplaar. Heb je al contact opgenomen met de fabrikant? Je vindt zijn gegevens in het kadertje links van dit artikel.

  3. Dit is wel het slechtste programma wat ik ooit heb gezien.Ik heb al tien jaar ervaring met computers maar met dit programma is niet te werken.Ik heb het drie maal overnieuw geinstalleerd maar als je in de buurt van een schabloon komt krijg je onmiddelijk een foutmelding die pas na twee keer klikken verdwijnt. Waardeloos. En daar geef je dan je goede geld aan uit. Gaarne reactie van de afdeling support.

  4. hebben jullie daar geen free download van om die eens een lpaar dagen uit te proberen

Reacties zijn gesloten.